2777
2789
عنوان

بچه دار شدن چه حسی داره

88 بازدید | 19 پست

به عنوان یه زن باید اعتراف کنم فکرمیکنم بهترین لحظه های زندگی ادم وقتیه ک بچه دار میشه. بنظرم خانمهایی ک بچه دارن خیلی خوشبختن. نمیدونم شاید تصورم از زندگی رویاییشون اشتباه باشه شاید خیلی خسته شدن شاید لذت نمیبرن نمیدوننممم. ولی واقعا تصورم اینه خیلی خوشبختین واقعا همینه؟

چقدر دوست دارم بچه دارشم ولی حیف ک کلی هدف دارم با بچه هم سخت میشه بهشون برسم. دوستمم ک تازه بچه دار شده هرروز میاد پز میده بهم ک من چون بچه دارم از تو ک برای ایندت تلاش میکنی خوشبختترم :/ امان امان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب دیدگاه ادمها داره ، یکی خوشبختی را تو بچه دارشدن و یکی بدبختی و اسیر شدن را تو بچه دار شدن میبینه ....

در کل ب نظرمن کنار همه ی سختی هاش شیرینه و یه نعمت بزرگه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هرکسی ی تعبیری از خوشبختی داره.شبیه هم نیست

یکی تو بچه داشتن.

یکی تو خونه داشتن.یکی تو ازدواج کردن .یکی تو درس خوندن.یکی کار

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هرکسی ی تعبیری از خوشبختی داره.شبیه هم نیستیکی تو بچه داشتن.یکی تو خونه داشتن.یکی تو ازدواج کردن .یک ...

درسته . ولی تصور اینکه بچه رو بدون هیچ اینده نگری بدنیا بیارم دیوونم میکنه. دارم میمیرم از تصور بچه دار شدن ولی نمیدونم خودخواه باشم اون اینده میخواد

بستگی ب دیدگاه ادمها داره ، یکی خوشبختی را تو بچه دارشدن و یکی بدبختی و اسیر شدن را تو بچه دار شدن م ...

اره حق با شماست ولی نمیدونم چرا تصور من همیشه ی ادم خوشبخته

اره حق با شماست ولی نمیدونم چرا تصور من همیشه ی ادم خوشبخته

عزیزم خداروشکر ک خوشبختی را در این میبینی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم خداروشکر ک خوشبختی را در این میبینی ...

من راجبه ادمایی ک ازدواج کردن هم همین تصور رو داشتم ولی انقدر سختی توی زندگی هست ک گاهی ادم یادش میره ازدواج چقدر لذت بخشه میترسم بچه دار شدنم همین باشه