2777
2789
عنوان

می‌خوام نامزدی مو بهم بزنم 😄😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3736 بازدید | 140 پست
بلاکش کردم از همه جا عکس العملی واینسادم ببینم دیگه حالم ازش بهم میخوره خیانت کرد موندم بی توجهی کرد ...

پس صد درصد جدا شو.برام عجیبه با این اوضاع چرا زودتر جدا نشدی

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

همین چشم پوشیها و گذشتهای بی حد واندازه به مرور زمان آدم از پا درمیاره ولی درعوض طرف مقابل وقیح تر میکن گلم من فقط این بهت میگم اینکه تو دوران گل و بلبل عقدونامزدی شمارو به سطوح آورده بعداز ازدواج میخواد چیکارکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چه تحفه ای هستن ایشون که نه خرج و طلایی برات آورد خیانتم کرد.وهنوز پاش وایستادی؟

ازدواجمم اجباری بود 

خدا مادرمو هیچوقت نمیبیخشم بخاطر این ظلمی که بهم کرد 

همین چشم پوشیها و گذشتهای بی حد واندازه به مرور زمان آدم از پا درمیاره ولی درعوض طرف مقابل وقیح تر م ...

دیگه حالم ازش بهم میخوره 

ازش متنفرم 

این همه خاستگار و موقعیت خوب داشتم 

اجباری مجباری بزار کنار. مسخره کردن . اجباری چطوره؟ یعنی اسید ریختن بهت؟ یا دندوناتو با انبر دست کشیدن؟ یا ناخنات کشیدن؟ نهایت کتک و هر روز غر میزدن.چطور آیندت میخای با ادم خیانت کار بسازی

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
اجباری مجباری بزار کنار. مسخره کردن . اجباری چطوره؟ یعنی اسید ریختن بهت؟ یا دندوناتو با انبر دست کشی ...

عزیزم وقتی من زیر بار کتک ها نفسم بالا نمی اومد شما کجا بودی که داری اینجوری میگی ؟؟ 

از یه دختر 14-15 ساله چه توقعی میره ؟

نامزد نیستی زنشی دیگه عقد کردی ولی ماهی هر وقت از آب بگیری تازه است فکر نکن بری زیر یه سقف خوب میشه ...

خودش نمیخواد 

گاوه 

هیچوقت وقت و حوصله نداشته 

هیچوقت پول نداشت 

شعور نداشت 

همیشه گاو بود

تا رابطه هم نداشتیم و هنوز باکرم بهترین فرصته دیگه جونم به لبم رسیده

وایییییی دختر

منتظر چی؟دیوونه ای؟سریع جدا شو فقط سریع

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

دیگه حالم ازش بهم میخوره ازش متنفرم این همه خاستگار و موقعیت خوب داشتم

سعی کن با مشاور صحبت کنی ،خیلی منطقی هم مشکلاتت رو به خانوادت بگو 

آدم اینجوری بدرد زندگی نمیخوره ،،تا دیر نشده ازدواج نکردی پای بچه نیومده وسط ،یا درستش کن یا ،دیگه تمومش کن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....