2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله افتاده یعنی بازدارم

87 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من سه روزه عقب انداختم روز ۱۴ پریودی امپول آزاد سازی زدم چهار روز مونده پریودی بی بی هام هاله مینداخت زیر ۲ دقیقه بنظر تون بازدارم؟

مبااارکههههبا توجه به اینکه چهار روز تأخیر داری آره عزیزم مثبته

آهان 

چهار روز مونده به پریودی😐

ایشالا که مثبته 

آخه میگن این امپولا شاید باعث شه که مثبت کاذب بشه بی بی چکت

گر دوْر فلک این همه نامرد نِمیبود     در جمجمه ی شیر شغال آب نمیخورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبااارکههههبا توجه به اینکه چهار روز تأخیر داری آره عزیزم مثبته

ممنون چند روز دیگه میرم آزمایش روز پریودی یه رگه ترشح قهوه ای دیدم فکر کردم پریود شدم دیدم دیگه اصلا نیومد بعدش فقط ترشح سفید بود پریود نبود

آهان چهار روز مونده به پریودی😐ایشالا که مثبته آخه میگن این امپولا شاید باعث شه که مثبت کاذب بشه بی ...

ن ۱۴ روز از امپول گذشت بعد بی بی زدم هاله افتاد این بی بی چک جدیدبعد موعدم انداختم اینجوری شد

آهان چهار روز مونده به پریودی😐ایشالا که مثبته آخه میگن این امپولا شاید باعث شه که مثبت کاذب بشه بی ...

۸ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی مطلق بود اما ۱۴ روز بعد امپول هاله انداخت حالا ۱۹ روز از امپول گذشته هاله پررنگ تر شده زیر ۲ دقیقه بعد سه روزه هم از موعد پریودم گذشته 

۸ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی مطلق بود اما ۱۴ روز بعد امپول هاله انداخت حالا ۱۹ روز از امپ ...

سلام عزیزم منم ۱۳ بهمن موعدمه ۲۶ دی امپول زدم روز چهارده بودم بیبی هام هاله مینداخت رفتم ازمایش بنا مشکوک بود سه روز مونده بود به موعد میخوام شنبه ک روز موعدمه دوباره تکرار کنم ایشالله جفتمون بارداریم

۱۰۰ درصد بارداری برو آزمایش بده با خیال راحت فقط منم تو این حال خوبت دعا کن

ممنون عزیزم اگه بازدارم خدا به حق این فرشته کوچیک قسم میدم شمام به زودی به حاجت دلتون برسید اگه بچه س که هرچه زودتر مادر بشید