2777
2789

الهی سلامت باشه

اما بینایی چیه اخه برات شده ی غم 

عینک هس

عمل هس

درد منو بگو عملم نداره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیک صد در صد موثر و باخوردن چیزی تغییر پیدا نمیکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ژنتیک صد در صد موثر و باخوردن چیزی تغییر پیدا نمیکنه

اما اینجوریم نیست بگیم میشه عین مادرش

خیلی وقتا بچه از سالمم سالمتره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

پناه بر خدا انشاءالله بدون هیچ مشکلی با چشمان پرنور بچتو بغل بگیری

ژنتیک برا همه چیز موثر نیس که

آقا کاملا بینایی کامل نداره ضعیف و تار میبینه و مادر هم تقریبا دید کم داره بچه هاش کاملا سالمن و درسخون 

اما اینجوریم نیست بگیم میشه عین مادرشخیلی وقتا بچه از سالمم سالمتره

مگه ژن فقط از مادر میرسه؟! 

منظور من اینه کلیه مسائل جنین ژنتیکی هست مثلا با خوردن یک ماده نمیشه رنگ پوست رو عوض کرد اینم مثل اون ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️