2777
2789
عنوان

دکترا دندون پزشکا کنکوریا همه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 58 پست
آره ماهیو هر وقت از آب بگیری تازه است

میشه کلا همه چیزتونو از روش مطالعه درسا تا تست و ... برام توضیح بدید اصلا دلم نمیخواد بازم بمونم پشت کنکور خیلی سخته

میشه اینم برام توضیح بدید 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

چطوری شیمی و فیزیکمو قوی کنم غلطا زیستمم کم کنم

فیزیک تست و درسنامه تمرینی

تستا هم تشریحی حل کن

شیمی هم همینطور منتهی تمرکزت روی کتاب درسی و نکاتش بیشتر باشه.مفهومی بخون

زیست باید کتاب درسی و نکات پرتکرارش رو کامل بلد باشی. بعد هر تست میزنی نکته اش رو وارد کتاب کن.از جدول های جمعبندی و نکته ای غافل نشو. چند مبنعی بد نیست ولی هر منبع رو خوب کار کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهسوال داری بدرس

میشه به منم کمک کنید ؟

من دوازدهمم رشتم ریاضیه 

من تا الان یه مشاور دارم که آقاست خودش رشته ریاضی بوده رتبه ۹۰۰ کنکور شده و سال ۴۰۱ کنکور داده ولی خب پیگیری خوبی داره تقریبا ولی مشکلاتمون نمیتونه حل کنه و منم باهاش راحت نیستم ولی برنامش برنامه خوبیه نمیدونم به نظرت کنسل کنم مشاورمو برم با یه خانم که سابقه کاریش ۱۵ ساله ولی پیگیری زیاد نیست ولی مشکلاتمون میتونم بهش بگم و باهاش راحتم؟

فیزیک تست و درسنامه تمرینیتستا هم تشریحی حل کنشیمی هم همینطور منتهی تمرکزت روی کتاب درسی و نکاتش بیش ...

شما از همون اول درصدات بالا بود؟

زیست مفهومو بلدم اما تعداد غلطام درستامو میبرع

میشه کلا همه چیزتونو از روش مطالعه درسا تا تست و ... برام توضیح بدید اصلا دلم نمیخواد بازم بمونم پشت ...

راستش من از بعد کنکورم دیگه تو حوزه کنکور فعالیت نکردم یعنی مشاور و مدرس و اینجور چیزا نشدم. ولی  یه کانالی بود که خودم از مطالبش استفاده میکردم. میخوای برات بفرستم؟

میشه به منم کمک کنید ؟من دوازدهمم رشتم ریاضیه من تا الان یه مشاور دارم که آقاست خودش رشته ریاضی بوده ...

مشاور منم همینه مردم هست اتفاقا دقیقا هم شرایطم مثل شماس اما چون برنامش خوبه ولش نکردم

میشه به منم کمک کنید ؟من دوازدهمم رشتم ریاضیه من تا الان یه مشاور دارم که آقاست خودش رشته ریاضی بوده ...

مشکلات چی‌رو میخوای به مشاورت بگی؟

اگر منظورت روحی و ایناست، اره برو با خانومه

ببین ادمی هستی ک بدون پیگیری درس میخونی یا نه

مشکلات چی‌رو میخوای به مشاورت بگی؟اگر منظورت روحی و ایناست، اره برو با خانومهببین ادمی هستی ک بدون پ ...

چطوری تو دوهفته به بودجه برسم هم خوب تست بزنم