2777
2789
عنوان

تکنیک رزق و روزی اول ماه قمری

736 بازدید | 16 پست

قربة الی اللّه 

ثوابش هدیه ب امام زمان♥️

سلام بچه ها این تکنیکی ک میگم خودم تا حالا انجام ندادم ایشالا امشب قراره انجام بدم ولی خیلی از اونایی ک انجام دادن ازش نتیجه دیدن

امشب ک میشه شبِ اول ماه قمری دوتا اسکناس بردارین مثلا دوتا اسکناسِ ۱۰تومنی یکی به نیت صدقه و یکی دیگه ب نیت رزق و روزی قرآنو بازکنین سوره نور رو بعد سه مرتبه از آیه ۳۵تا۳۸سوره نور رو بخونین و اسکناس ها رو بذارین تو همون صفحه صبح فردا اسکناسا رو از لای قرآن بردارین اونی ک ب نیت صدقه گذاشته بودین بدین به فقیر و اونی ک برا رزق گذاشته بودین بذارین تو کیفِ پولتون برا منم دعا کنین لطفا ایشاللّه جیباتون همیشه پر پول و پر برکت باشه♥️

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
خرافه رو تبلیغ نکنید

شما حق ندارین نظر خودتون رو تحمیل کنین برین تو تاپیکایی ک مناسبِ خودتونه دعوتنامه نفرستادم براتون قرآن خرافات نیس خرافات چرت و پرتایی هست ک تو سرِ شماست

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حق ندارین نظر خودتون رو تحمیل کنین برین تو تاپیکایی ک مناسبِ خودتونه دعوتنامه نفرستادم براتون قر ...

قران خرافات نیست منم اینو نگفتم پول لای قرآن هیچ کجای منابع دینی گفته نشده

برای اول ماه اعمال داریم مثل صدقه و نماز اول ماه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

قران خرافات نیست منم اینو نگفتم پول لای قرآن هیچ کجای منابع دینی گفته نشدهبرای اول ماه اعمال داریم م ...

چطور از قدیم رسمه پول لای قرآن میذارن موقع سال تحویل عیدی میدن قرار نیس تو قرآن بیاد اینکار حتما این ی جور برکت گرفتن از قرآن هستش و ب یقین هم بستگی داره وگرنه کار زشتی نیس،موفق باشیم

قران خرافات نیست منم اینو نگفتم پول لای قرآن هیچ کجای منابع دینی گفته نشدهبرای اول ماه اعمال داریم م ...

موفق باشین

چطور از قدیم رسمه پول لای قرآن میذارن موقع سال تحویل عیدی میدن قرار نیس تو قرآن بیاد اینکار حتما این ...

من نگفتم زشته چرا حرفهایی که نزدم رو از دهن من میگید 

نیاز به این عملیات پیچیده  طراحی شده احتمالا توسط تعدادی  خانم جلسه ای نیست

پول بدید صدقه اول ماه به فقیر    

شاید از نظر شما  ظاهرا چیز خاصی نباشه     ولی در طول زمان همین چیز ساده   و امثال    هی گذاشتن روش   دادن خورد   مردم   چهار تا چیز     مشکل دار توش درامده

مثل شمع روشن کردن   در نمیدونم چند تا مسجد در شب فلان که بعضی ها   روایت  هم از پیامبر براش ساختن        در حالی که   از روش‌های قوم یهود

من نگفتم زشته چرا حرفهایی که نزدم رو از دهن من میگید

خرافه یعنی زشت،کوتا بیا عزیزم کل کل ک نداریم باهم در مورد قرآن حرف زدم خرافه کارایی مثل تخم مرغ شکستن برا چشم و نظرو این چیزاس این کاری ک من میم ی جور برکت گرفتن از قرآنه بیخیال

خرافه یعنی زشت،کوتا بیا عزیزم کل کل ک نداریم باهم در مورد قرآن حرف زدم خرافه کارایی مثل تخم مرغ شکست ...

خرافه یعنی چیزی که منبع علمی یا دینی نداره 

خرافه یعنی چیزی که منبع علمی یا دینی نداره

ول کن   این خانم عقیده داره

بیشتر تایپیک هاش همینه

نمیگه  اگه  لازم بود  تو مفاتیح یا قرآن   خودشون میگفتن   این مراحل طی بشه

ول کن این خانم عقیده دارهبیشتر تایپیک هاش همینهنمیگه اگه لازم بود تو مفاتیح یا قرآن خودشون می ...

عزیزم عضو شدی بیای فضولیِ مردمو بکنی!!؟فیکِ نی نی سایتی ندیده بودیم ک دیدیم،چ بیکاری هستی تو!!!!

عزیزم عضو شدی بیای فضولیِ مردمو بکنی!!؟فیکِ نی نی سایتی ندیده بودیم ک دیدیم،چ بیکاری هستی تو!!!!

من  بی ادبی کردم؟؟

احتمالا اون  خانم جلسه ای فضول   بی ادب  خرافه درست کن   خودت باشی

به اسم  دین    چرت و پرت تو مغز   مردم میکنید

چرا یکی با استدلال باهاتون حرف میزنه

میریزید بهم

وقتی نمیتوتید جواب   با دلیل بدبد

برو پول بزار لا   قرآن

موفق باشی

من بی ادبی کردم؟؟احتمالا اون خانم جلسه ای فضول بی ادب خرافه درست کن خودت باشیبه اسم دین چ ...

ب من میخوره خانم جلسه ای باشم!برعکس تو ک فیکی من  عکس پروفایلم خودمم اگه فضولی بی ادبی حساب نشه نه بی ادبی نکردی!!