2777
2789
عنوان

واریکوسل با وجود اسپرم سالم

80 بازدید | 9 پست

سلام خانوما،آزمایش اسپرم شوهرم کاملا نرماله و حتی خوبه،به نظرتون آزمایش میتونه واریکوسلو تشخیص بده؟یا باید سونو بشه

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همه چیش سالمه واریکوسل نداره

آخه چه میدونم ،این ماهم باردار نشدم گفتم نکنه واریکوسل داشته باشه و آزمایش نشون نداده

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

آخه چه میدونم ،این ماهم باردار نشدم گفتم نکنه واریکوسل داشته باشه و آزمایش نشون نداده

همه که قرار نیست دفعه اول و دوم باردار شن تا یه سال طبیعیه 

هر ماه اگه همممه شرایط نرمال باشه فقط ۲۵در صد احتمال بارداری هست

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

[QUOTE=370261128]یک سال برای بارداری طبیعی وقت داری.استرس نداشته باش.[/QUOTEیکساله اقدامیم،مشکل از منه،این ماه دارو استفاده کردم اما هفت روزم زودتر پری شدم،ترسیدم نکنه مشکل از همسرم باشه

همه که قرار نیست دفعه اول و دوم باردار شن تا یه سال طبیعیه هر ماه اگه همممه شرایط نرمال باشه فقط ۲۵د ...

والا چه میدونم ما از یکسالم گذشته دیگه واقعا ترسیدم