2777
2789

اونقد شدیده ترسم که بعضی مواقع زندگیم دچار مشکل میشه و نمیتونم زندگی روز مره ام رو داشته باشم...کسی هست مث من باشه...راهنمایییییی دوست جووونیاااااا

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

من ترسو نیستم از هیچی حتی خزنده ها و سوسک و مارمولک گرفته تا موش و .. نمیترسم فقط ترسم من از زللزه ا س همین 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حالت..من حتی اسمشون رو هم میشنوم یا نوشته اسمشونو سکته میزنم...اصلا دست خودم نیست...اتفاقی تو سرچام عکسشون دوبار اومده از ترس گوشیمو کوبیدم به دیوار...

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
من از صبح دارم كيشيك ميدم يكي بره اين دستشويي لعنتي سوسك نباشه اما هنوز كسي نرفته😂😂😂😂😂😂

لایک داری. درود بر شماخانومی.

نیم روزتون نیک.

اتفاقا من چندبار پیش اومده جایی رفتم‌دشویی بعد البته گلاب به روتون. نشسته‌‌ بودم گلاب به روتون که سرمو گرفتم بالا دیدم دقیییقا بالاسر من‌به سقف چسبیده زوود اونده بیرون تا نپریده رو من.

لایک داری. درود بر شماخانومی. نیم روزتون نیک. اتفاقا من چندبار پیش اومده جایی رفتم‌دشویی بعد البته ...

خداروشكر اينجا سوسكاش فقط رو زمينن ميخواستم استعفا بدم ولي هرجا ميرم همينه😂😂😂😂بايد ايزي لايف بگيرم😆😆😆😆

باید برین پیش روانشناس برای درمان.ولی من درمانشم دوس ندارم.یکی از هم اتاقیای خوابگاهم دانشجوی روانشناسی بود میگفت یکی از درماناشون اینه که میندازنش روت بی خبر و یهویی.البته فقط یکی از شیوه های درمان اینه.فعلن که خودم میسوزم و میسازم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من شدیدا فوبیای مارمولک دارم حتی عکس کارتونیش یا عروسکیش رو نمیتونم نگاه کنم...ارزومه منقرض بشه😆

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌