خوشگل_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 3973 عنوان وسایلای توی یخچال چیکارکنم😭😭 154 بازدید | 12 پست یخچالمون خراب شده،گفتن باید بیارین اینجا درست کنیممن وسایلاشو کحاااایزارم😭😭😭ای خدامخصوصا وسایلای توی فریزرشو😭فریزر کسیم جا نداره ببرم البته از مامانمو میدونم واقعا جا نداره پرهولی بقیه روم نمیشه بپرسم زشته خب😭😭 دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁 1403/11/11 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آخرین_سیم_کارت عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 869 نه زشت نیست. من چند بار وسایل همسایمو نگه داشتم وقتی خواسته یخچالشو بشوره.آدمن اونا هم درک میکنن
خخخخخخخخح عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 5120 معمولا باید بیان خونه درست کنن زنگ بزن تعمیرکار دیگه ای هم بپرس برا منو 3 بار اومدن خونه درست کردن مادرمم همینطور بعد سوالی بدی نیست بگو اگر جا دارید مواد داخل فریز رو بیارم بزارم خونتون تا یخچالم درست بشه
henasam57 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 1030 من یکبار شهر غریب بودم وکسی نداشتم اونجا برد یخچالم سوختشرفتم گذاشتم یخچال سوپری کنار خونه که ازش خرید میکردم
خوشگل_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 3973 معمولا باید بیان خونه درست کنن زنگ بزن تعمیرکار دیگه ای هم بپرس برا منو 3 بار اومدن خونه درست کردن م ... اره به همسرم گفتم توخونه دریت میکنن که نمیدونم دیگه کفت باید بیاد اینحااوند اینحا دیدا البته دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
henasam57 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 1030 اما در کل خیلی سخت هستش یخچال ببرید نمیدونم چرا اینجوری گفته برای من بردش خراب شده بود ویخچال وفریزر هم بدون برد کار نمیکردش دیگه ساید برای من
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15502 باید ببری بزاری یخچال یک نفری بالاخره مادربزرگ مادرشوهر خواهرشوهر عمه خاله زنگ بزن چند نفر بپرس
خوشگل_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 3973 اما در کل خیلی سخت هستش یخچال ببرید نمیدونم چرا اینجوری گفته برای من بردش خراب شده بود ویخچال وفریزر ... الان هسرم میاد ببرن بخدا موندم جیکارکنم دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
خوشگل_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 3973 باید ببری بزاری یخچال یک نفری بالاخره مادربزرگ مادرشوهر خواهرشوهر عمه خاله زنگ بزن چند نفر بپرس خب واسه غذا درست کردن جیکارکنم😭هرسری بدم یکم گوشتو مرغ بیارم? دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15502 خب واسه غذا درست کردن جیکارکنم😭هرسری بدم یکم گوشتو مرغ بیارم? مگه چند روز طول می کشه؟
خخخخخخخخح عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 5120 اره به همسرم گفتم توخونه دریت میکنن که نمیدونم دیگه کفت باید بیاد اینحااوند اینحا دیدا البته نه تو خونه باید بیاد عزیزم یخچال سنگین رو کی میبره مغازه طرف هزینه بردن و اوردن هم داره من حتی لباسشویی هم اومدن خونه برا همین میگم بپرس از چندتا دیگه به کار بلد بده
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 15502 غذاهای غیر گوشتی درست کن مثل ماکارونی با سویا دمی گوجهکوکوپنیر و اینارو بزار تو راهرو یا کنار پنجره ک خنک تره مربا و عسل برا صبحونه میتونی بخوری تخم مرغم میتونی جای خنک خونه بزاری
خوشگل_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 3973 غذاهای غیر گوشتی درست کن مثل ماکارونی با سویا دمی گوجهکوکوپنیر و اینارو بزار تو راهرو یا کنار پنجره ... ممنونم گلم دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁