2777
2789

بله حتما 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دفعه تو ایوان حیاطمون داشتم گوش تکه تکه میکردم که از دستم همشو گاپید و بورد

الآنم همیشه بهش گوش میدم میگفتم عادت می‌کنه برا همین تاپیک زدم ولی قمری حتما ته مانده برنج همیشه میریزم

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

نه اصلا

ازگربه متنفرم

خوشم نمیاد پاش به حیاطمون باز بشه

یه ذره غذا بدی دیگه ول نمیکنن آدمو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
جدی؟ حتما دخترای تازه به بلوغ رسیده گزارش زدن!

نمیدونم 

الان ایشون که همین تاپیکو زدن 

گفتن چون کارت حیوان آزاری هست واسه همون تعطیل شده 

منم متعجبم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نمیدونم الان ایشون که همین تاپیکو زدن گفتن چون کارت حیوان آزاری هست واسه همون تعطیل شده منم متعجبم

همیشه همینطوره.

متاسفانه با این کارا باعث ناآگاهی جامعه و آسیب به دیگران میشن. امیدوارم  در آینده بدونن چه بیماری‌های خطرناکی از حیوانات به انسان منتقل میشه و چقدر محیط زیست رو به هم میریزن!

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

نه تو حیاط نه اصلا عادت کنه دیگه نمیره منم فوبیا دارم میترسم .... 

شما هم اگه آپارتمانی هستید ندید چون تو آپارتمان بده عادت میکنن میان یکی مثل من میترسه ،، ساختمون مامانم اینا یه زن بی فرهنگ حتی تو پارگرد هم آشغال میریخت ببان بالا پر گربه شده بود راه پله ها تا طبقه پنجم میومدن،، انقدر همه واحد ها اعتراض کردن مدیر ساختمون با زنه دعوا میکرد 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

باز یه بیکار یه تاپیکی زد تا شب میخوان از رو همون اسکی برن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

باز یه بیکار یه تاپیکی زد تا شب میخوان از رو همون اسکی برن

شما که بیکارتری همه تاپیکا رو رصد میکنی 

بفرما به کارای مفیدت برس

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم