2777
2789

پیشنهاد آشنایی و خواستگاری و اینا دارم زیاد 

ولی میلم به رابطه نیس 

چهار ماه پیش کسیو که دیوانه وار دوسش داشتمو ازش جدا شدم چون خیییلی اذیتم کرد، بعد اون تازه بعد ۴ ماه دارم خودمو دارم پیدا میکنم

بنظرتون طبیعیه که دلم میخواد وارد رابطه بشم؟

۲۰ سالمه 

الان هم به پیشنهاد آشنایی دارم که میگه میخام بیام خواستگاری ولی من نمی‌دونم چرا نمیخام فرصت بدم بهش 

و دو سه نفر رو هم همینطور رد کردم

بنظرتون بخاطر اون آدم که اذیتم کرده از رابطه میترسم؟

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

*دلم نمیخواد

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

تا وقتی اوکی نشدی تو رابطه جدید نرو چون نمیشه هیچجوره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی اوکی نشدی تو رابطه جدید نرو چون نمیشه هیچجوره

نمیتونم واقعا 

تو اون مدت ک با اون آدم بودم و اون مدت ک ازش جدا شدم وااااقعا زجر کشیدم 

از رابطه میترسم 

هر مردی بیاد سراغم بدنم گر میگیره

طبیعیه عزیزم تروما روحی شده برات به خودت فرصت بده یه مدت با خودت تنهایی وقت بگذرون سر فرصت که آمادگی ...

سنم بنظرت یکم بره بالاتر اشکال نداره؟

طبیعیه، حتی یک ساعت هم از طرف جدا شدی بودی حق رابطه جدید داشتی. 

درکت میکنم خیلییی زیاد از ترسیدنت، چون من خودم با اینکه تا حالا رابطه ای نداشتم ولی اونقدری از ذات بد مردا و تجربه های تلخ اطرافیانم شنیدم که هیییچ دید مثبتی به هیییچ کدوم ندارم و نمیتونم اعتماد کنم 

ولی تو هروقت تونستی این ذهنیتتو اوکی کنی برو تو رابطه 

یه آدمی بوده تو ذهن و زندگیت که الان تو زندگیت نیست ولی تو ذهنت هست! باید اثراتش رو کم کم اوکی کنی 

بعد برو تو رابطه که نه طرف آسیب ببینه نه خودت 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

طبیعیه، حتی یک ساعت هم از طرف جدا شدی بودی حق رابطه جدید داشتی. درکت میکنم خیلییی زیاد از ترسیدنت، چ ...

خیلی آسیب دیدم

جرات ندارم برم تو رابطه 

بنظرت چرا بعد ۴ ماه هنوز اوکی نشدم

خیلی آسیب دیدمجرات ندارم برم تو رابطه بنظرت چرا بعد ۴ ماه هنوز اوکی نشدم

نگران نباش از این بابت حق داری واست تجربه تلخی شده 

کتاب ما تمامش میکنیم رو بخون، اگه میتونی پیش روانشناس برو یا حتی با خود چت جی پی تی هم صحبت کنی بهت احساس درک شدن و مشاوره خوبی میده 

نگران زیاد شدن سنت نباش اصلا، نگران هیچی نباش کلا

حق بده به خودت، این زخم باید کم کم بهتر بشه، ولی به خودت فرصت آشنایی با آدمای جدیدو بده (اول از دختر شروع کن بعد با پسرا و وارد رابطه شدن) 

ذهنت باید دیدگاهش تغییر کنه ولی آروم آروم، همین دید قشنگت به زندگی که از روی امضات معلومه رو تقویت کن خودش تاثیر گذاره 

در کل میگم حل میشه جای استرس نیست

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)