2777
2789
عنوان

سبک زندگی روستایی

258 بازدید | 25 پست

بچه ها شاید باور نکنین ما فامیلامون که شهرستانن گوشتی که ما تاحالا مزه نکردیمو اونا یخچال شون پره اونا نمیرن کیلویی بخرن یه گوسفندو میکشن کامل میزارن تو یخچال سیب زمینی و پیاز و..نمیرن بخرن کیسه های بزرگ میرن میارن یکی از فامیلامون دختر دانشگاه ازاده همون اول که ثبت نام کردن باباش 50 تومن زد برا شهریه دانشگاهش در صورتی که شده بود 8.5  اینا فقط قسمتی از چیزایی بود که دیدم یا زعفرون توی همه غذاهاو نوشیدنی هاشون میزنن

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون فامیلتونید بنظرم

در کل آدمای سوای نقطه زندگیشون قابل احترامن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودتون فامیلتونید بنظرمدر کل آدمای سوای نقطه زندگیشون قابل احترامن

نه والا من مامان بزرگم و اقوام پدریم همه روستان

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم

درامد روستا که الان بیشتره

یه تیکه زمین داشته باشی گوسفند چاق کن

مرغ داشته باش 

سیب و پیازم سربه فک کشیده خودت میکاری

آب و هوای پاک 

الان خیلیا از شهر میرن روستا هم خونه و زمین میخرن

تازه روستاها دیگه اصلا مثل قبل نیستن جاده ها آسفالت اینترنت گاز کشی 

خونه های درندشت بزرررررگ

من خونه داریم خواستم بفروشم بخدا ۲ونیم روهوا میبردن دیدیم مشتری زیاد واسش میاد منصرف شدیم از طرفی هم دیدم کسانی تو شهر هستن دارن روزمینای روستاشون خونه میسازن