بچه ها من میخوام اسممو عوض کنم باید برم چی بگم؟؟ دلیل میخوان؟؟ چون من دلیلی ندارم فقط دوسش ندارم چون اسمم مذهبیه استرس دارم اگه پرسیدن چرا میخوای عوض کنی بگم دوستش ندارم قبول نکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی از اسم هایی که مذهبین جز اسم های مذهبی ثبت احوال که نتونی به هر اسمی تغییر بدی نیستن میری ثبت احوال یه کپی از صفحه اول شناسنامت میبری فرم تغییر نام رو پر میکنی بعد چند روز نتیجش میاد وقتی موافقت شد اصل شناسنامتو میبری و باز فرم پر میکنی منتظر میمونی شناسنامه جدیدت بیاد
اسمم فاطمهس میخوام بزارم سحر، ۲۲ سالمه، ولی میترسم بگن باید دلیل قانع کننده داشته باشی و قبول نکن
راجع به اسم فاطمه خیلی اطلاعی ندارم چون اسم زهرا و فاطمه به نسبت بقیه اسم ها سخت گیرش بیشتره دلیلی که میتونی بیاری اینکه بگی از بچگی سحر صدام میکردن و الان دچار دوگانگی شدم اگر خواهر یا مادرت به این اسم باشن باز کارت راحت تره سعی کن وکیلی که میگیری خوب باشه