2777
2789
عنوان

ثبت احوال

114 بازدید | 14 پست

بچه ها من می‌خوام اسممو عوض کنم باید برم چی بگم؟؟ دلیل می‌خوان؟؟ چون من دلیلی ندارم فقط دوسش ندارم چون اسمم مذهبیه استرس دارم اگه پرسیدن چرا میخوای عوض کنی بگم دوستش ندارم قبول نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اینجوری قبول میکنن؟؟ آخه میگن اسم مذهبی و سخت میشه تغییر داد

نه میشه

مگه شهرستان باشی

سلیقه ای عمل کنن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

خیلی از اسم هایی که مذهبین جز اسم های مذهبی ثبت احوال که نتونی به هر اسمی تغییر بدی نیستن میری ثبت احوال یه کپی از صفحه اول شناسنامت میبری فرم تغییر نام رو پر میکنی بعد چند روز نتیجش میاد وقتی موافقت شد اصل شناسنامتو میبری و باز فرم پر میکنی منتظر میمونی شناسنامه جدیدت بیاد

اگه بالای هیجده سالی خودت میتونی بری انجام بدی

اسم های مذهبی هم فاطمه و زهرا و رقیه و معصومه و مریم و زینب و خدیجه و امنه و طاهره و صدیقه و راضیه و مرضیه هست بقیه جز اسم های مذهبی نیست

اگه بالای هیجده سالی خودت میتونی بری انجام بدیاسم های مذهبی هم فاطمه و زهرا و رقیه و معصومه و مریم و ...

اسمم فاطمه‌س می‌خوام بزارم سحر، ۲۲ سالمه، ولی میترسم بگن باید دلیل قانع کننده داشته باشی و قبول نکن

اسمم فاطمه‌س می‌خوام بزارم سحر، ۲۲ سالمه، ولی میترسم بگن باید دلیل قانع کننده داشته باشی و قبول نکن

راجع به اسم فاطمه خیلی اطلاعی ندارم چون اسم زهرا و فاطمه به نسبت بقیه اسم ها سخت گیرش بیشتره دلیلی که میتونی بیاری اینکه بگی از بچگی سحر صدام میکردن و الان دچار دوگانگی شدم اگر خواهر یا مادرت به این اسم باشن باز کارت راحت تره سعی کن وکیلی که میگیری خوب باشه