2777
2789
عنوان

بوشهری های گل بیاید

496 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان امیدوارم حال دلتون خوش باشه 🌸

نظرتون در مورد عمل بینی دکتر سلمان کوثری چیه توروخدا اگر میشناسید و اطلاعی دارید صادقانه کمک کنید خدا خیرتون بده قصد عمل دارم ولی فوق العاده استرس دارم .

نمیشناسم

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله نتیجه خوب بشه .من خیلی دو دلم خیلی مهربونه دکتر ولی نمی‌دونم نتیجه عمل چطوره .

انشالله عزیزم 

من کارای شقاقی دوس ندارم 

کوثری هم کاراش ندیدم 

چند قیمت داده بهت ؟ 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
دکتر خوب میشناسید ؟

نه عزیزم 

ولی اگه میخوای عمل کنی به عکسای پیج اعتماد نکن حتما برو مطب دکتر و از مراجعه کننده هاش بپرس چقد رضایت دارن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

انشالله نتیجه خوب بشه .من خیلی دو دلم خیلی مهربونه دکتر ولی نمی‌دونم نتیجه عمل چطوره .

دکتر میلاد پروین و دستیارشون مغداد وتین چندین کار شون از دوستام بودن عالی واقعا شدن حتی بینی گوشتی من خودم هم بوتاکس پیششون میزنم واقعا عالیه