2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
سیکل نامنظم اگه دارید باید میانگین حساب کنید چون بالاخره به تاریخ مشترک داره اون وسط مولا چند ماه رو ...

ممنونم خانم دکترامیدوارم همیشه موفق باشید وبه سلامتی درکشورجدیدتحصیل وزندگی کنیدخداپشت وپناهتون باشه

ممنونم خانم دکترامیدوارم همیشه موفق باشید وبه سلامتی درکشورجدیدتحصیل وزندگی کنیدخداپشت وپناهتون باشه

متشکرم ازتون عزیزم

امیدوارم زودتر فرزندتون رو در اغوش بگیرید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذر میخوام من فکر کردم قصدشون بارداری هست😅🙏🏻🌸در هر صورت تنتون سلامت باشه الهی

عزیزید کاش شرایط جوری بود خانم دکتری نازنین چون شمااز کشورمون مهاجرت نمیکرد انا امیدوارم بهترینهابراتون رقم بخوره وحال دلتون همیشه عالی باشه❤️❤️❤️

عزیزید کاش شرایط جوری بود خانم دکتری نازنین چون شمااز کشورمون مهاجرت نمیکرد انا امیدوارم بهترینهابرا ...

بله واقعا کاش شرایط طوری بود که هیچ کس مجبور به رفتن نبود بنده که فرد خاصی نیستم چه انسان های بی نظیری که به خاطر شرایط این کشور اجبارا وطنشونو ترک کردن
ان شاالله همه عاقبت به خیر باشن
من هم براتون ارزوی بهترین هارو دارم عزیزم