2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میتونم بخوابم

298 بازدید | 38 پست

سلام 

واسه داداشم خیلی غمگینم چهارپنج ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشدن مشکل از برادرمه اولش میگفتن صفر هست چندتا امپول و اینچیزا داده بودن دیروزرفتن ازمایشارو  یه دکتر  نشون دادن اون گفته اصلا راهی نداره جز اسپرم اهدایی گفته نیم میلیون اسپرم داری اونا هم همه بی کیفیت حتی تقویتم نمیشن خیلی ناراحته گریه میکنه به زنش گفته برو دنبال زندگیت حقته مادر بشی من میگم به این زودی نا امید نشید حتما راهی هست چندجا دیگم برین نشون بدین لطفا با دلای پاکتون واسش دعا کنین😭😭

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر وایکوسل نداره

والا من سر در نمیارم درست درمون حرف نمیزنن ولی میگه این دکتر اب پاکی رو ریخته رو دستش

والا چی بگم آخه😅😅 رگ یا گوشت اضافی هست که ممیزاره بچه دار بشع

نمیدونم خدا کنه حل بشه هرچی هست میگن دکتر گفته هیچ راهی نداره حتی تقویتم نمیشه همه اسپرما بی کیفیتو ناقص هستن کمم هستن