2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجب عروسی چیه

124 بازدید | 16 پست

من هنوز از درسم مونده و مشغول به کار نیستم و همسرم تازه درامدش داره سر و سامون میگیره 

خانواده ها بفکر ی عروسی شلوغ هستند ولی ما دوست نداریم و معنقدن که پشیمون میشید 

با همسرم تصمیم گرفتیم اون هزینه ی هنگفت دیزاین و شام و دیجی و... بزاریم برای ی مراسم جمع جور گود بای پارتی طور با دوستا و اقوام درجه ۱ توی باغ و بجای اینکه ۷۰۰ میلیون هزینه ی عروسی در حد معمول بشه ما ۲۰۰ ۳۰۰ میلیونو روی ی مراسم با کیفیت بزاریم ولی خانواده میگن زشته اقوام دعوت نشن 

ولی خب من دوست ندارم میخوام ی عروسی جمع جور در حد ۷۰ ۸۰ نفر باشیم نه ۴۰۰ تا😐 

ولی عقد رو به صرف شیرینی مجلل گرفتیم با ۴۰۰ تا مهمون ولی عروسی رو دیگه نمیخوام

اهدای عضو اهدای زندگی-به سوالات پزشکی پاسخ میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جشن گرفتی یدور همون ۷۰،۸۰ نفر مهمون

ولی من بشخصه عاشق عروسی شلوغم🥲☺

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

کارتون بنظرم خوبه ،ما هم میخواییم عروسی جمع و جور بگیریم و بقیشو برا سفر هزینه کنیم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

چون جشن گرفتی یدور همون ۷۰،۸۰ نفر مهمونولی من بشخصه عاشق عروسی شلوغم🥲☺

اخه چرا باید دایی و دختر دایی های بابامو بگم؟میان مجلس گرم میکنن؟نه قاعدتا میشین فقط باعث عذاب من میشن چرا انقدر مراسم یخه 

ولی ۷۰ ۸۰ نفر دوستای پایمون و عمه و خاله هامون میشن مراسم رسما میشه پارتی

کارتون بنظرم خوبه ،ما هم میخواییم عروسی جمع و جور بگیریم و بقیشو برا سفر هزینه کنیم

منم خودم گفتم چون هزینه ی جشن عقد کمتره بالاخره شیرینی تا چند نوع غذا خیلی تفاوت هزینه دارن 

گفتم عقد رو شلوغ بگیریم که رسما بدونن ازدواج کردیم 

ولی عروسیو دلم میخواد بهترین شب زندگیم بشه کنار کسایی که دوست دارم نه تینکه روم نشه تکون بخورم

مام ۱۰۰ نفره گرفتیم عروسیوراضی هم هستیم

نه ما ۱۰۰ نفر نمیشیم حساب کردیم عمه و خاله و دایی و اینا از هر دو طرف میشیم ۵۷ 

دوستامونم ۲۸ نفر 

جمعا ۸۰ نفر میشیم

نه ما ۱۰۰ نفر نمیشیم حساب کردیم عمه و خاله و دایی و اینا از هر دو طرف میشیم ۵۷ دوستامونم ۲۸ نفر جمعا ...

تعداد کم بهتره واقعا

کلا فامیلای دور لزومی نداره باشن

دوستا و نزدیکا

و من اگه قدرتشو داشتم میگفتم عروسی فقط مثل یه پارتی باشه با دوستامون

که البته نظر منو کسی نخواست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تعداد کم بهتره واقعاکلا فامیلای دور لزومی نداره باشندوستا و نزدیکاو من اگه قدرتشو داشتم میگفتم عروسی ...

من عمه و دایی اینام زیاد با خودم اختلاف سنی ندارن خودش ی پارتیه😍😂ولی مامانم میگه یعنی خالمو نگم؟یعنی دایی باباتو نگیم 

و من :😐

منم خودم گفتم چون هزینه ی جشن عقد کمتره بالاخره شیرینی تا چند نوع غذا خیلی تفاوت هزینه دارن گفتم عقد ...

تصمیم درست و منطقی گرفتی

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

تصمیم درست و منطقی گرفتی

انقدر بهم گفتن میترسم پشیمون بشم 

ولی خود جشن عقدمم حدودا ۵۰۰ میلیون هزینه گرفت 

الان فکر میکنم برای عروسی حداقل ۷۰۰ ۸۰۰هست ولی نمیفهمم چرا باید این همه هزینه کنم برای کسایی که اگر بیرون ببینمشونم سعی میکنم برخود باهاشون نداشته باشم 

من اگر بخوام عروسی بگیرم و کلی مهمون دعوت کنم تهش بتونم ۳ نوع غذا بزارم اونم با کلی هزینه 

ولی با دوست و اشناها کلی تنوع غذا و دسر هست که تازه هم با کیفیت تره هم کلی هزینه هامون کمتر میشه