2777
2789

اونموقع نوزده سالم بود،تو اوج جوونی و زیبایی و هوش و درس عالی و...

بحثمون شد گفتم جدا میشم گفت جدا میشی چیکار کنی بری مرغ پاک کردن؟

اونموقع واقعا حرفش برام مسخره بود و اصلا به خودم نگرفتم و برام مهم نبود،چون میدونستم اینطور نیست،جدا بشم قویتر ادامه میدم،درسمو میخونم،سرکار میرم،ازدواج بهتری میکنم

اصلا به نظرم مسخره اومد حرفش چون خیلی پایینتر از من بود البته اون زمان،این اعتماد به نفسش مسخره اومد به نظرم که خودشو بالاتر میدید

ولی الان بعد از سالها ۲۸ سالمه

الان که بهش فکر میکنم میبینم الان اگه یه روز خدایی نکرده کارمون به جدایی برسه واقعا به مرغ پاک کردن میرسم

اون پیشرفت کرده تو حرفش با اینکه هنوز بلد نیست چطور کارشو بیشتر رشد بده ولی از من خیلی جلوتره

کاری به جدایی و طلاق ندارم

همه حرفم اینه کاش ما زنا وقتی توی اوج قدرت و تواناییمون هستیم،کوتاه نیایم و تمام تلاشمونو برای اوج گرفتن و پیشرفتمون انجام بدیم

وقتی میبینی قوی هستی،اعتماد به نفس داری و حالت خوبه،تو دقیقا همونجای زندگی هستی که باید باشی،اون نقطه زندگی جایگاه توعه و باید توش پیشرفت کنی نه پا پس بکشی 

الان دیگه انقدر مشغله توی سرم ریخته از کار خونه و بچه و ایندش و شوهر که اصلا میترسم سمت درس برم،سنمم ۲۸ هست دیگه خیلی دوره برام،حتی خجالت میکشم با بچه های فامیل ده سال ازم کوچکتر کنکور بدم،دیگه حتی شاید ذهنم نکشه

این حرفام خطاب به نه فقط دخترا بلکه دخترا و پسرا بود

خودت با افکارت خودتو محدود کردی. اگه بخوای بهونه نمیاری. 28 هم سنی نیست. بالاخره که سنت میره بالا به جایی برسی خوبه یا سنت بره بالا همینجا باشی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ما زنا برای پیشرفت هزاران مانع داریم 

اونا میرن سر کار پیشرفت مبکنن و پول در میارن ولی ما....

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت با افکارت خودتو محدود کردی. اگه بخوای بهونه نمیاری. 28 هم سنی نیست. بالاخره که سنت میره بالا به ...

میترسم،حس میکنم نمیشه،خودمو باور ندارم،قبلا اصلا اینطور نبودم قوی بودم

بنظرم شوهرت نمیخواسته از دستت بده تهدید غیرمستقیم کرده

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

منم ۲۷سالمه چند بار ثبت نام کردم کنکور دادم مجاز شدم و حتی ترسیدم انتخاب رشته کنم بازم ثبت نام کردم ولی دوباره دارم پا پس میکشم حس میکنم تهش هیچی نیست از طرفی حس حقارت دارم که دیپلمه ام

الانم داری اشتباه گذشتت رو تکرار میکنی و اصلا درس نگرفتی

درست رو بخون و پیشرفت کن

فکر های الکی نکن که سنم زیاده

خودتم میدونی که سنتم زیاد نیس

اگه چند سال دیگه حسرت ۲۸ سالگیت رو که هیچ کاری واسه پیشرفتت نکردی و نخوردی .....

واسه منم دعا کن لطفا