2777
2789
عنوان

خدایا واقعا ازت ممنونم

279 بازدید | 16 پست

واقعا ممنونم از زندگی ای که بهم دادی .از آدمایی که بهم دادی

کاش توان این رو داشته باشم که شکر گذار این همه لطفت باشم🥲منو به خودت نزدیک تر کن

خدایا واقعا ممنونم...با تمام وجود شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردین واسه خدا اینقد هواتونو داره؟

زیر میزی،رشوه ای،چیزی؟

میشه بهش بگین با ما هم خوب باشه؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چیکار کردین واسه خدا اینقد هواتونو داره؟زیر میزی،رشوه ای،چیزی؟میشه بهش بگین با ما هم خوب باشه؟

والا زندگیم سختی کم نداره.شاید بعضیا نتونن تحمل کنن سختی های زندگیمو

ولی آدم هایی رو دارم که مثل معجزه میمونن.و از خدا ممنونم بهم قدرت تلاش داده.کمکم کرده اراده داشته باشم و تلاش کنم

قشنگ بودن یا تلخ بودن زندگی واقعااا به دید ما بستگی داره..

برا منم دعا کن لطفا بیمارم مرسی💚

عههه نگو آخه

زندگی همیشه چیز هایی داره که ما نمیدونیم

یه داستانی هست که میگه خدا قبل اینکه به دنیا بیایم زندگیمونو به ما نشون داده و ما خودمون با دیدن لحظه خاصی انتخاب کردیم به این دنیا بیایم.

عههه نگو آخهزندگی همیشه چیز هایی داره که ما نمیدونیمیه داستانی هست که میگه خدا قبل اینکه به دنیا بیا ...

اها.خوبه خودتم میگی ی داستانه که هیچ اثباتی نداره

نمی‌فهمم چرا باید بنیا بیاییم تموم عمرمون ی زندگی نکبتی داشته باشیم که آرزوی مرگ کنیم.اون وقت میگن عدالت

اها.خوبه خودتم میگی ی داستانه که هیچ اثباتی ندارهنمی‌فهمم چرا باید بنیا بیاییم تموم عمرمون ی زندگی ن ...

خب آره که یه داستانه‌...

تو اینکه دنیا پر ناعدالتیه شکی نیست 

ولی واقعا اگه اراده کنی میشه درست شه..هر چقدر هم سخت ولی میشه

خب آره که یه داستانه‌...تو اینکه دنیا پر ناعدالتیه شکی نیست ولی واقعا اگه اراده کنی میشه درست شه..هر ...

چی رو درست کنم؟نمیگم پدر،ولی کسی که نطفم از اون بوجود اومده رو میتونم عوض کنم؟ی معتاد شیشه ای حیوون صفت اشغال مفت خور 

خون هممونو تو شیشه کرده.

چی رو درست کنم؟نمیگم پدر،ولی کسی که نطفم از اون بوجود اومده رو میتونم عوض کنم؟ی معتاد شیشه ای حیوون ...

پدر من هم توی زندگیم نقش خاصی نداشته.‌..حتی خرج زندگیمون

نمیشه یه کار پیدا کنی و مستقل بشی؟بلاخره قطعا یه راهی هست هرچند سخت

پدر من هم توی زندگیم نقش خاصی نداشته.‌..حتی خرج زندگیموننمیشه یه کار پیدا کنی و مستقل بشی؟بلاخره قطع ...

دارم حیوون صفت که یارانه مونو خرج دود و دمش میکنه

متاسفانه نه اجازه بیرون رفتن نه کار کردن از طرف آیت آقای به اصطلاح پدر