همسرم همیشه از بی پولی شکایت میکرد واسه خریدن کوچکترین چیزی ، قبلا اجاره خونه نداشتیم اما الان ماهی ۸ میلیون باید اجاره بده با پول شارژ و یه عالمه قسط ، از غم وغصه دارم دیوونه میشم میترسم از آینده از این که خورد و خوراکمون هم قطع بشه از این که تو اجاره بمونیم واقعا خیلی زیاده ، خودش انقدر لاغر و پریشون شده که از قیافه اش میترسم من نمیتونم بیرون کار کنم اجازه نمیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبلا یه جورایی سرایدار بودیم ولی صاحب خونه که از خارج میاد خونش به ما میگه شما یکی دو ماهی برید خونه پدرتون واقعا آدم نمیتونه دو ماه جای دیگه طاقت بیاره اجاره نمیگرفت خونش از هر لحاظ برامون عالی بود ولی خب ۲ ماه کجا میرفتیم ؟ به شوهرم اصرار کردم از این جا بریم به نظرت کار بدی کردم ؟ صاحب خونه هم بعضی وقتا خیلی بی احترامی میکرد با رفتاراش آشغال میریخت من باید جمع میکردم
کار تو منزل پیدا کنین ایشون رو تقویت کنین لاغری زیاد کم خون میکنه آدم رو صفرا رو بالا میبرهکانال طب ...
من خیلی میترسم که نتونه بده و با من دعوا کنه میدونم همه جا اجاره همین قدر بود ولی کاش همسرم شغل ثابت داشت ، ممنون به خاطر راهنمایی تون همسرم خیلی کم خونه
سرایداری خودش شغل بود دیگهیکم صبوری میکردید پول جمع کنینچی بگم والا ایشالا خدا هزااار برابر این اجار ...
نه آخه حقوق که نداشت فقط به اصرار خودشون وقتایی که میرفتن خارج باید مواظب خونشون باشیم که دزدی چیزی نیاد ، هر وقت که دلش میخواست بهمون میگفت شما از این جا برید چند روزه دیگه بیاید ، اصلا نمیتونستیم بریم مسافرتی جایی یه شب هم خونش رو خالی نمیداشتیم بعد جلوی اینفامیل مسخرمون میکرد که اینا نمیرن و فلانن رفاا