2777
2789
عنوان

گودی کمر باعث آسیب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم کراش زدن منه در هر صورتی امکان پذیر نیست😅

گاهی اوقات باید رفتارای دیگه داشت گاهی شاید باید سنگین رفتار کرد 

بعضی وقتا پسرا از یه کارایی خوششون نمیاد مخصوصا اینایی که مذهبین 

آلیس در سرزمین عجایب

گاهی اوقات باید رفتارای دیگه داشت گاهی شاید باید سنگین رفتار کرد بعضی وقتا پسرا از یه کارایی خوششون ...

آره درسته فقط مشکل اینجاست که ایشون حتی نگاه هم نمیکنه به دخترا چه برسه به اینکه رفتارشون رو بررسی کنه 😑

آره درسته فقط مشکل اینجاست که ایشون حتی نگاه هم نمیکنه به دخترا چه برسه به اینکه رفتارشون رو بررسی ک ...

شاید نگاه کنه 😁😁 نمیخوام الکی بهت امید بدم خدارو چه دیدی 

با کسی در ارتباط نیست؟؟؟

آلیس در سرزمین عجایب

شاید نگاه کنه 😁😁 نمیخوام الکی بهت امید بدم خدارو چه دیدی با کسی در ارتباط نیست؟؟؟

نه مطمئنم نیست از این مدل هاست که حتما مادرش باید براش انتخاب کنه به نظرم الان دیگه ۲۸ سالش شده 

چون مهندسه دو هفته جنوبه کلا نیست دو هفته میاد خونه ،با کسی در ارتباط نیست

ای بابا خب زیادم دور نیستی که😁😁بخدا من جات بودم ۶۰ دفعه الان مخشو زده بودم 😄😄

چطوری آخه 🙃

حالا جالبیش اینجاست که اینقدر این پسر خوبه 

بعضی وقت ها داداشم حالا تو شوخی و بحث گفته که دلم میخواد این دامادمون بشه 😆میترسم بره بهش بگه بیا آبجی منو بگیر یعنی من از خجالت آب میشم اون موقع

چطوری آخه 🙃حالا جالبیش اینجاست که اینقدر این پسر خوبه بعضی وقت ها داداشم حالا تو شوخی و بحث گفته که ...

چه داداش خوبی داری تو 

بهش بگو مرد و حرفش😁😁😁😁

تو باز بهش نزدیکی میتونی یه کاری کنی 

مثلا اینجور مواقع خوب بود مامانت با مامانش در ارتباط باشه 

من که فقط میتونم نگاش کنم چی 

آلیس در سرزمین عجایب

چه داداش خوبی داری تو بهش بگو مرد و حرفش😁😁😁😁تو باز بهش نزدیکی میتونی یه کاری کنی مثلا اینجور موا ...

والا منم فعلا تو مرحله نگاهم اگر تا سال دیگه ازدواج نکنه مطمئنم داداشم بهش میگه ولی اینقدر پسره خجالتیه که به نظرم روش نمیشه قبول کنه

والا منم فعلا تو مرحله نگاهم اگر تا سال دیگه ازدواج نکنه مطمئنم داداشم بهش میگه ولی اینقدر پسره خجال ...

نه فکر نمی‌کنم داداشت اینکارو کنه هیچ برادری اینکارو نمیکنه اخه

آلیس در سرزمین عجایب