زهرراخانومممم مدیر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 عنوان گودی کمر باعث آسیب میشه | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 33 پست به صورت ژنتیکی گودی کمرم زیاده مثل مامانم هستم البته خیلی اندام زیبا دیده میشه اما حس میکنم باعت خم شدن کمر و درد شده. شما اینجور تجربه ای داشتید ؟ 1403/11/11 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 عزیزم تو اون تاپیک استارترش تاپیکشو قفل کرد نتونستم چیزی بفرستم آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 عزیزم تو اون تاپیک استارترش تاپیکشو قفل کرد نتونستم چیزی بفرستم آها اوکیه عزیزم♥️
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 عزیزم تو اون تاپیک استارترش تاپیکشو قفل کرد نتونستم چیزی بفرستم اینم کراش زدن منه در هر صورتی امکان پذیر نیست😅
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 آها اوکیه عزیزم♥️ قوربونتان شاءالله هرچی به صلاحته برات پیش بیاد آلیس در سرزمین عجایب
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 اینم کراش زدن منه در هر صورتی امکان پذیر نیست😅 گاهی اوقات باید رفتارای دیگه داشت گاهی شاید باید سنگین رفتار کرد بعضی وقتا پسرا از یه کارایی خوششون نمیاد مخصوصا اینایی که مذهبین آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 گاهی اوقات باید رفتارای دیگه داشت گاهی شاید باید سنگین رفتار کرد بعضی وقتا پسرا از یه کارایی خوششون ... آره درسته فقط مشکل اینجاست که ایشون حتی نگاه هم نمیکنه به دخترا چه برسه به اینکه رفتارشون رو بررسی کنه 😑
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 آره درسته فقط مشکل اینجاست که ایشون حتی نگاه هم نمیکنه به دخترا چه برسه به اینکه رفتارشون رو بررسی ک ... شاید نگاه کنه 😁😁 نمیخوام الکی بهت امید بدم خدارو چه دیدی با کسی در ارتباط نیست؟؟؟ آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 شاید نگاه کنه 😁😁 نمیخوام الکی بهت امید بدم خدارو چه دیدی با کسی در ارتباط نیست؟؟؟ نه مطمئنم نیست از این مدل هاست که حتما مادرش باید براش انتخاب کنه به نظرم الان دیگه ۲۸ سالش شده چون مهندسه دو هفته جنوبه کلا نیست دو هفته میاد خونه ،با کسی در ارتباط نیست
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 نه مطمئنم نیست از این مدل هاست که حتما مادرش باید براش انتخاب کنه به نظرم الان دیگه ۲۸ سالش شده چون ... پس باید بری سمت مامانش😅😅😅 آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 پس باید بری سمت مامانش😅😅😅 مامانش از کجا پیدا کنم آخه 😅😅البته خونشون یک کوچه فرق داره از خونمون
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 مامانش از کجا پیدا کنم آخه 😅😅البته خونشون یک کوچه فرق داره از خونمون ای بابا خب زیادم دور نیستی که😁😁بخدا من جات بودم ۶۰ دفعه الان مخشو زده بودم 😄😄 آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 ای بابا خب زیادم دور نیستی که😁😁بخدا من جات بودم ۶۰ دفعه الان مخشو زده بودم 😄😄 چطوری آخه 🙃حالا جالبیش اینجاست که اینقدر این پسر خوبه بعضی وقت ها داداشم حالا تو شوخی و بحث گفته که دلم میخواد این دامادمون بشه 😆میترسم بره بهش بگه بیا آبجی منو بگیر یعنی من از خجالت آب میشم اون موقع
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 چطوری آخه 🙃حالا جالبیش اینجاست که اینقدر این پسر خوبه بعضی وقت ها داداشم حالا تو شوخی و بحث گفته که ... چه داداش خوبی داری تو بهش بگو مرد و حرفش😁😁😁😁تو باز بهش نزدیکی میتونی یه کاری کنی مثلا اینجور مواقع خوب بود مامانت با مامانش در ارتباط باشه من که فقط میتونم نگاش کنم چی آلیس در سرزمین عجایب
زهرراخانومممم مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 3071 چه داداش خوبی داری تو بهش بگو مرد و حرفش😁😁😁😁تو باز بهش نزدیکی میتونی یه کاری کنی مثلا اینجور موا ... والا منم فعلا تو مرحله نگاهم اگر تا سال دیگه ازدواج نکنه مطمئنم داداشم بهش میگه ولی اینقدر پسره خجالتیه که به نظرم روش نمیشه قبول کنه
alisdarsarzaminajaye عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3614 والا منم فعلا تو مرحله نگاهم اگر تا سال دیگه ازدواج نکنه مطمئنم داداشم بهش میگه ولی اینقدر پسره خجال ... نه فکر نمیکنم داداشت اینکارو کنه هیچ برادری اینکارو نمیکنه اخه آلیس در سرزمین عجایب