2777
2789

واییی بدترین دارویی که خوردم 

نمی‌دونم شاید برای من مناسب نبود 

انگار غم دنیا رو دلم بود صبح تا شب می‌نشستم گریه میکردم 

خیلی حالم بد بود بدترین دوران بود یعنی از عزیز ترین آدم های زندگیم هم متنفر شده بودم حوصله کسی رو نداشتم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جزء داروهای بیش فعالی خواهرمهنمی‌دونم کاربردش چیه ماشالا تو این ۸ سال این قدر دارو عوض کرد اینقدر دز ...

خواهرتون فقط مشکل بیش فعالی داره؟

فقط طلاق

واییی بدترین دارویی که خوردم نمی‌دونم شاید برای من مناسب نبود انگار غم دنیا رو دلم بود صبح تا شب می‌ ...

اینو برای منی که افسردگی شدید دارم تجویز کرده

واقعا عالیه

فقط طلاق

اینو برای منی که افسردگی شدید دارم تجویز کردهواقعا عالیه

منم افسردگی شدید داشتم خودکشی داشتم و چندین اختلال که بر اثر همینا ایجاد شده بود 

نمی‌دونم شاید از اثرات ویاس نبود اما واقعا اون دو ماه که مصرف کردم جزو بدترین روزهای زندگیم بود 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

منم افسردگی شدید داشتم خودکشی داشتم و چندین اختلال که بر اثر همینا ایجاد شده بود نمی‌دونم شاید از اث ...

منم مشکلاتم شبیه شماست

اینو برام نوشته با لاموتریژین:(

فقط طلاق

منم مشکلاتم شبیه شماستاینو برام نوشته با لاموتریژین:(

من لاموتریژین نخوردم 

۷ نوع قرص می‌خوردم خیلی اوضاعم خراب بود در آخر هم از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم گفت بیا برو بستری شو یا برو شوک درمانی دیگه منم ادامه ندادم الآنم تغییر نکردم دیگه من ۱۳ساله با افسردگی کنار اومدم 

من لاموتریژین نخوردم ۷ نوع قرص می‌خوردم خیلی اوضاعم خراب بود در آخر هم از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم گفت ...

منم میدونم درمان نمیشم

من اون بستری و ect هم گذروندم

بهش گفتم فقط کمکم کن بلند شم زندگیمو بگذرونم درمان ریشه ای و اساسی نمیخوام چون کلا وجود نداره

فقط طلاق

منم میدونم درمان نمیشممن اون بستری و ect هم گذروندمبهش گفتم فقط کمکم کن بلند شم زندگیمو بگذرونم درما ...

فایده نداره من اصلا زیر بار نرفتم البته من خانواده پشتیبان هم نداشتم همین دارو ها رو هم مسخره میکردن که میخورم