2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش دسته از باطریش راضیم دوربینش خوبه رام ۸ فایوجی بگیر حتما کلا میانرده خوبی هست نسبت به قیمتش

مرسی عزیزم

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!

A55 بهتره

چون جدیدترین و پردازنده اش قویتره.طراحی و باطری بهتری داره اما دوربین a72 مثل سری s میمونه اما مال a55 معمولیه.a72 لنز تله داره که بهت قابلیت زوم اپتیکال ۳ برابر و زوم دیجیتال ۳۰برابر میده اما a55 نداره و کیفیتش هم پایین تره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

A55 بهترهچون جدیدترین و پردازنده اش قویتره.طراحی و باطری بهتری داره اما دوربین a72 مثل سری s میمونه ...

در اخر کدومش؟ a55 بهتره دیگه؟

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
در اخر کدومش؟ a55 بهتره دیگه؟

بستگی به کارت داره.اگه با دوربین کارت زیاده a73

اگه برای کار های روزمره میخوای و خوش دست باشه و جدید a55

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩