2777
2789
جمعه هفته پیش رفتم بیرون باهاش بعد گوشیش کنارم بود داشتیم حرف میزدیم کسی مدام هی زنگ میزد ک اسمش m♥️ ...

طرف هی زنگ زد میگفتم بردار میگف فامیله و فلانه و اینا بعد ۱۰ دقیقه از طرف همین براش پیام اومد سریع گوشیشو برداشت منم دعوا گرفتم باید بدی دستم بخونم و اونم هی مقاومت میکرد دعوامون شد من شروع کردم‌ب گریه کردن گفت زنداییمه اومده میگ من عاشقت شدم هی زنگ میزنه پیام میده منم گفتم باید پیام بخونم گفت خوندی باید حرف رفتن و جدا شدن نزنی و اروم‌ باشی گفتم باشه پیامو خوندم نوشته بود عشقم نیم ساعت دیگه میام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر دروغ میگه اخه زنداییش

بر میاد ازش حالا ندید نیست ولی رفتم روبیکش دیدم ی دختر ب نام سیو قلبم پیام داده بهش 

من شماره اون ک میگف زنداییشه حفظ کردم اومدم زدم دیدم یکی از همشهریامونه ک شوهر و بچه داره

ابولی اصلا برا ازدواج بهش فک نکن فقط برا دوستی کنار خودت داشته باشش تا ادم زندگیت بیاد رهاشم کنی ممکنه جایگزین کنی و دوباره ضربه بخوری همین گاو کنار خودت داشته باش توام مث ی ابزار ب اون نگاه کنه لذت ببر از زندگی 

چراااا

با مادرشوهرم دعوا کردیم هر وقت ما میایم شهر خودمون دو روز استراحت کنیم ی جنگ و ستیزی با مادرشوهرم داریم زنیکه عقده ای بهش میگم چته اینحوری ب من نگاه میکنی مگه مالتو بردم سر همین بحثمون شد