2777
2789

بچها بخدا اینایی ک دارم میگم همش با اشکو اه هست بخدا خودتونم میدونین تا کسی مجبور نشه کاریو ک نمیخاد رو نمیکنه درک میکنین بخدا مامانم بابام هردو مریضن توان مالی نداریم واسه این زندگی میدونین ک زندگی چقد سخته و همچی گرونه بخدا هروقت این دوستامو میبینم یا دورو بریایه پولدارمو خیلی ناراحت میشه ک هرچی دلشون میخادو میخرنو دارن ولی من همش باید نگاه کنم 😿😿😿🙀🙀💔عیدم نزدیکه پول ندارم مانتو و لباس بخرم بخدا چیکار کنم ندارم لطفا اگ شما میتونین کمک کنین منو خوشحال کنین شاید اگ این کار کنین دل خدا هم شاد میشه و خداهم دل شمارو شاد میکنه ب هرچی میخایین برسین اگ بتونین مانتو لباس هرچی نمیخایین لباس خونگی اینا دارین بفرستین برام بخدا مسخره نکنین یکم درکم کنین منو جای خاهرتون ببینین خیلی ناراحتم سایزمم 36هست اگ خاستین کمک کنین بگین من درخاست بدم بگم کجام 😢💔💔لطفا ساده رد نشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستن درسته نه خاستن 

درخواست درسته نه درخاست 

خواهر درسته نه خاهر 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

حذف کن پیامتو میخام پاکش کنم

میخوام درسته نه میخام 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اگر شیراز هستی تا برات لباس بفرستم جای دیگه ممکن نیست برام 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هعیی نیستم

انشالله خدا برات از جایی که انتظارش را نداری برسونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

شما که ایراد املایی میگیری انسانِ درست است نه انسانه!!!!!

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست