2777
2789

کاش دنیا دنیای مهربون تری بود و عادی ترین حق یه انسان و ازش دریغ نمیکرد کاااش کااااش 😭😭😭😭

خدایا به کدامین گناه نکرده از وقتی چشم باز کردم منو درگیر این بیماری روحی کردی که زندگی خودم و بچه م و اینده ی تباه شده ی خودم و نفس کشیدنم و همه چیمو درگیر کردی ،من که تو اون سنی که درگیر این مریضی شدم هنوز دست راست و چپم و هم تشخیص نمیدادم که بخواهی به تاوان گناهی منو اینجوری اسیر کرده باشی😭😭😭😭

خدایا جواب لحظه لحظه زندگی با حسرت و درد روح و روانمو چجوری میخوای بدی خدایا میبینی منو 

خدایا من که مریضی مو با خیلی چیزها باهات تاخت زدم ولی هیچکدوم از اونارو هم برام نکردی که حداقل دلم به اونا خوش باشه 

خدا من هیچی ازت نمیخوام من فقط میخوام مثل یه ادم عادی بدون درد و وحشت زندگی کنم 😭😭😭🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیه بیماریتون ؟؟

عزیزم یه بیماری روحی روانیه که هیچ اسم خاصی براش نیست 

یه چیزی مثل فوبیاهای خیلی عجیب و به مراتب بدتر و لاعلاج تر از اون 

یه ترس های وحشتناک و حملات غیرقابل کنترل 

عزیزم یه بیماری روحی روانیه که هیچ اسم خاصی براش نیست یه چیزی مثل فوبیاهای خیلی عجیب و به مراتب بدتر ...

آهان خب باز خداروشکر جسمی نیست انشاالله اونم حل میشه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔