2777
2789

یه برادر دارم فقط دو تاییم بعد امروز بعد ۲ ماه اومدم هونه مامانم دو روزه اینجام بعد گفتم پسر ۶ ماهمو ببریم حموم مامان بعد بردیمش ب مامانم گفتم صندلی بده بشینم روش بچرو بزارم رو پام گفت بشین رو تشت نشستم تشت شکست هرچی از دهنش د اومد گفت و رفت بعد شب قرار بود داداشم اینا ک خونشون نزدیک مامانم اینان بیان بعد فکر کن تا ساعت ۱۰ و نیم شام حاضر بود میگفتن بزار برسن بعد بخوریم منم بچه شیر میدم ضعففففف شدید کرده بودم ب من میگ چیه خوردی خرس شدی نخور یکم منم شام نخوردم خیلی ناراحتم فردا شوهرم میره خونمون حونمونم دوره ۱۷ ساعت راهه منو نمیبره من میمونم تصمیم گرفتم برم خونه مادرشوهرم اینا بمونم اونجا حداقل ادم حسابم میکنن اینجا ب شوهرم میگم برامربیلیط بگیر منم بیام میگ زودتر میگفتی الان نیست دیگ‌ بمون با مامانم اینا بیا (من افسردگی بعد زایمان گرفتم خی سرم اومدم اینجا یکم خوش بگذرونم حال و هوام عوض شه )الانم اینجوری میکنن اینا من برم خونم دیگ اسمشونو نمیارم قول دادم به خودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق دارین ولی خدارو شکر همسر و خوانواده همسرتون رو دارین ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به نظرم آدم باید برای حال خوبش متکی به خودش باشه روز سوم بعد زایمان با شکم پانسمان شده بچه بغل از این دکتر به اون دکتر تک تنها در حالی که مادرم  و مادر شوهرم تو خونه خوابیدن مثلا اومدن مراقب من باشن

ناراحت نشید حالا هرکسی از یه رحمی میاد بیرون  منم میخاستم پدر مادرم شاه ملکه باشن و همه چی داشته باشن  ولی بجاش بدترین وضعیت رو دارن که من باید حواسم باشه و کلی سختی میکشم همه ولشون کردن ولی من موندم بپاشون دیگه چیزیه که هست و قبولش کردم چون شما راهتون  دوره و زیاد پیششون نمیاین ان هاهم از شما به کلی قطع امید کردن و از دلشون رفتین بیرون اگ راهتون نزدیک بود هر ماه بهشون سر میزدید قطعا شک نکنید خیلی دوستون داشتن راه دور این مشکلاتم داره که کمکم به نبودنت عادت میکنن سعی کنید قطع نکنید چون گناه خیلی بزرگیه و هرکاری تو دنیا کنید باید تاوانش رو به طور کامل پرداخت کنید... انشاالله که درست بشه 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست