2777
2789

سلام ۱۸ ساله ازدواج کردم و تو این مدت همیشه با قناعت زندگی کردم تو این سال ها دو بار کلا رفتم آرایشگاه واس رنگ مو و همیشه تو خونه خودم اصلاح کردم و رنگ کردم اهل خرید و بریز و بپاش هم نبودم و نیستم اما هنوزم نتونستیم ی خونه جوری ک دوست دارم داشته باشم ن میتونم از فکر داشتن همچین خونه ای بگذرم ن میتونم بهش برسم منم بخوام بچه هام نمیزارن از فکرش دربیام با طعنه و غر زدن هاشون بهمم میریزن دوستان اگر راهی دارین پیش پام بزارین تا بتونم از رویا بافی هام دست بکشم و ب زندگی وبچه هام برسم این فکروآرزوها فلجم کردن با اینکه میدونم بهش نمیرسم چون درامد، شوهرم خیلی کمه و خودمم با بچه کوچیک و رماتیسم شرایط و توان کار کردن ندارم ولی بازم همیشه تو خیالاتم سیر میکنم و از این وضع دیگ خستم هرکی میتونه کمکم کنه تا از این شرایط دربیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زیر دست خودت نگاه کن به کارتن خوابها نگاه کن به مستاجر با این وضعیت قیمت ها نگاه کن همش خداروشکر کن 

چه تو خونه پنجاه متری چه پانصد متری آخرش جای هممون دومتر قبرغ

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

به زیر دست خودت نگاه کن به کارتن خوابها نگاه کن به مستاجر با این وضعیت قیمت ها نگاه کن همش خداروشکر ...

اخه خیلی صبر کردم و تلاش کردم گفتم اینجوری ب چیزی ک میخوام میرسم اما انگار هرچی جلوتر میرم ازش دورتر میشم و این بهمم ریخته ولی اینم میدونم ک همین ک دستم جلو کسی دراز نیس و سقفی بالای سرم هست خدا خیلی دوسم داره ولی این فکر شده بلای جونم 

تاثیر داره ینی؟ چه سوره ای؟

کلا قرآن و نماز دل آدم آرامش میده 

بعد از نمازم برا خودت دعا کن که شر افکار منفی از زندگیت کنده بشه

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

به زیر دست خودت نگاه کن به کارتن خوابها نگاه کن به مستاجر با این وضعیت قیمت ها نگاه کن همش خداروشکر ...

جمله اخرت کاملا اشتباهه ینی چی؟ آدم زنده زندگی میخواد اون آخرشه ربطی به الانش نداره. منتها باید قانع بود چاره نیست.