2777
2789
عنوان

سلام بچه ها نفری ده تا کلمه بی ربط میگید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 87 پست
مادر شوهر نهار رقصسرما خوردگی خستهرژ لبفیلمخواببستنیتکنیک بخشش

بچه ها میخوام یه تکنیک بهتون یاد بدم که اگه مادرشوهرتون اومد خونتون و اگه آدم فضولیه و خواست سرک بکشه تو خونت با این ترفند یه روز آرومی رو میتونی داشته باشی ببین اگه واسه ناهار اومد خب خیلی کار راحت تره میتونی یه فیلم بزاری یا اصلا فیلم عروسیتو بزاری اونجاهایی که به رقص میرسه مادرشوهر راحت خواب ش میبره حالا روشم چیه بستنی میگیری از بیرون قبل از این که بیاد قرص خواب رو میریزی داخلش بستنی که تو بستنی‌ اصلا مزه نداره و محاله‌کسی بفهمه کسی هم فهمید فوقش میگید قرص سرماخوردگیه خلاصه خیلی شیک و پیک و رژلب زده ازش استقبال می کنید اما با خیال راحت نیم ساعت بعدش که خوابش برد میتونید خستگیتون رو در کنید و از خدا طلب بخشش کنید برای مهمون بدموقعتون 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
😂😂😂😂واییکارما زد تو کمرت

😁😁😁😁

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسمون ماردفترمعلمتیشرتبالشتجورابآسفالتمیمونایزوگامبوقتجدیدپنجره

این معلممون هم گیر داده که هر کسی این هفته غیبت کنه بهش نمره نمیدم اخه من چه گناهی کردم که گیر تو میمون افتادم و باید التماست کنم که تجدیدم نکنی یکی نیست بهش بگه تو میدونی اصلا وضع زندگی ما چجوریه زمستون که میشه استرس میگیرم خدا خدا میکنم بارون نیاد هر بار آسمون رو میبینم که ابریه التماس خدا رو میکنم که بارون نیاد پارسال کل تابستون کار کردم که امسال بتونم ایزوگام کنم این لونه رو یارو اومد ایزوگام کنه اصلا این کاره نبود فرق ایزوگام و آسفالتو نمیدونست کل پولم رفت اول مهر با بدبختی تونستم دفتر واسه خودم و داداش کوچیکم بخرم هنوزم نتونستم کتاب درسی هامو کامل کنم جورابم سوراخه تیشرتام کهنه و هر روز با آرزوی آزادی بابام لب پنجره میشینم که شاید بیاد و تمام این بدبختیا تموم بشه خدا از اون مار خوش خط و خال نگذره که این بلا رو سر زندگیمون اورد نمیدونم چجوری میتونه شبا سرشو رو بالشت بزاره 

سمندون. کتاب شیمی مبتکران، در حیاط ، بینی غضنفر ،شهر فرش، قسط بانک، لب شتری، سبزه، نقی معمولی ثان ...

.

این تبلیغات شهر فرش هم دیگه شورشو در اورده رو همه ی بیلبوردای شهر که هست تو مترو میبینیم رو قطار مترو میبینم تو نی نی سایت میبینم یه ساعت اومدم سمندون رو ببینم که آیفیلم پخش میکنه حتی اونجا هم زیر نویسش شهر فرش بود دیگه رفته بود تو مخم سریال پایتخت رو دانلود کردم ببینم حداقل چند ثانیه نقی معمولی ببینم بخندم ذهنم از قسط بانک دور به بدبختیام و این قیافم که خدا حوصله نداشته روم وقت بذاره فکر نکنم قربونش برم پوست که سبزه رو به سیاهی بینی که بینی غضنفر فقط از لب‌شانس اوردم که شتری مد شده اومدیم غرق فیلم بشیم زنگ در حیاط رو زدن نگو خواهرم کتاب شیمی مبتکران سفارش داده پستچی اورده دیگه پا شدم رفتم تو حیاط و بیخیال همه چی شدم و دوباره درگیر فکر و خیال همیشگیم شدم

آسا جون اون پست منم داستان کنهمون که توش فوت پدر و دوقطبی و اینا دارهلطفا

باشه الان مینویسم 

زایمانفوت پدررابطه صمیمیدوقطبیخیانتمشاوراستخدامآرامشکنترلخودکشی

این مراجعه کننده م داستان زندگیش خیلی دردناکه از این دخترای لوس مامان بابا بوده که هر چی میخواسته بهش نه نمیگفتن تو زندگی مجردیش غرق آرامش بوده تونسته دانشگاه با رتبه خوب قبول بشه و رشته مورد علاقشو بخونه بعد از فارغ التحصیلیش دنبال کار میگشت که نتونست کار مورد علاقشو پیداد کنه بعد ۳ سال تو یه آزمون استخدامی شرکت میکنه و قبول میشه اما نه کاری که دوست داشته بود بعد از چند ماه که از کار کردنش میگذره پسر همسایشون ازش خاستگاری میکنه و از اونجایی که پدر و مادرش خیلی خانواده پسر رو قبول داشتن دختر هم رو حساب این که پدر مادرم تایید کردن قبول میکنه و خیلی هم زود میرن زیر یه سقف و زندگیشونو شروع میکنن این خانم تک فرزنده مادر پدرش میگن زود بچه بیار هم خانوادمون شلوغ بشه هم ما آرزو داریم بچتو ببینم این دختر تو کل مراحل زندگیش نه دوست پسری‌داشت نه رابطه نزدیک و صمیمی با جنس مخالف دختر خیلی محجوبی بود بعد ۶ ماه که از زندگیشون میگذره بچه دار میشه و وقتی باردار بوده متوجه خیانت همسرش میشه و چندین بار دست به خودکشی میزنه که نجاتش میدن پدرش وقتی این موضوع رو میفهمه حال روحیش بهم میریزه و دقیقا یک روز قبل از زایمان این خانم پدرش فوت میکنه این فوت پدر و داستان های تلخ کاملا زندگیش رو بهم ریخته و اومده مشاوره ازم بگیره حالا بعد از چند جلسه متوجه شدم بیماری دوقطبی داره و کنترلش بعد از این همه سال خیلی دشواره 

ممنون گلم عالی بودبالاخره بعد از دوسال تلاش برای باردار شدن شهریور ماه ۱۰ شال پیش زایمان کردم و خدا ...

داستان زندگیت بود ؟ 

هر کسی یه جوریه دیگه بیخیال گلی جونم 😘خلاقیتت رو دوست داشتم . ❤️

مرسی گلم 😁😘

اولین قرارمون رو که یادم میاد باورم نمیشه چرا انقدر استرس داشتم از شدت استرس تهوع گرفته بودم اون روز ...

💕💕💕💕💕💕

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

.این تبلیغات شهر فرش هم دیگه شورشو در اورده رو همه ی بیلبوردای شهر که هست تو مترو میبینیم رو قطار مت ...

واقعا دیگه حال منم از این تبلیغش بهم میخوره چهذخبره همه جاهست

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا