2777
2789
عنوان

سلام بچه ها نفری ده تا کلمه بی ربط میگید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونایی که دارن میگن😂

چرا نباید بگیم؟من خوشم اومد دوست داشتم تا فردا همینجوری بکم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

گلسر جارو پست جوراب آبگرمکن ستاره بنفش کوله پشتی کهکیلویه و بویر احمد نانوا کتاب قصه شربت چرخ خیاطی ...

کهکیلویه و‌ بویر احمد خودش تنها کافی بود دیگه نمیخواست اونهمه کلمه بنویسی گلم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
چرا نباید بگیم؟من خوشم اومد دوست داشتم تا فردا همینجوری بکم

منم همینطور اصلا فک نمیکردم سرگرم کننده باشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کهکیلویه و‌ بویر احمد خودش تنها کافی بود دیگه نمیخواست اونهمه کلمه بنویسی گلم

آره خدایی سر نوشتنشم خیلی به مشکل خوردم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم همینطور اصلا فک نمیکردم سرگرم کننده باشه

بماند که من وسطاش کلی فحش رکیکو کلمات +۱۸هم اومد تو ذهنم و بزحمت خودمو کنترل کردم که ننویسمشون

ساعت دیوار چشمات قلبم آلبوم گریه نامه عاشقآینه گلدون شونه خونه نیمکت گیتار پاییز مهتاب

نمیخوام نمیام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مادرشوهر، دانش، زیبا، شامپو، سانسوریا، پیکان، آمریکا، الویه، شیپور، ستون، انار، قم...

جالب بود😂

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

بماند که من وسطاش کلی فحش رکیکو کلمات +۱۸هم اومد تو ذهنم و بزحمت خودمو کنترل کردم که ننویسمشون

🤣🤣🤣🤣🤣

مادرشوهر، دانش، زیبا، شامپو، سانسوریا، پیکان، آمریکا، الویه، شیپور، ستون، انار، قم...جالب بود😂

قم و آمریکا....مادر شوهرو زیبا.... بنظرم شما میخوای همرو به صلح و دوستی دعوت کنی