2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا لکنت خیلیا اومده بودن

ممنون عزیزم که جواب دادی ، من میخوام بدونم روش درمان لکنتشون به چ صورته چون توی نوبت هستم واسه پسرم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

ممنون عزیزم که جواب دادی ، من میخوام بدونم روش درمان لکنتشون به چ صورته چون توی نوبت هستم واسه پسرم

سلام خوبین چجوری نوبت گرفتین ؟چرا زنگ میزنم یا کد ۱رو پیامک کردم ولی جواب نمیدن

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
سلام خوبین چجوری نوبت گرفتین ؟چرا زنگ میزنم یا کد ۱رو پیامک کردم ولی جواب نمیدن

سلام عزیزم منم مدتیه پیام و دایرکت میدن جواب ندادن ، قراره دوستم شنبه بره حضوری نوبت بگیره

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزم من الان اومدم و پیام شما رو دیدم. وارد این پستتون شدم. بچه تون سنش کمه. بنظرم درگیر درمان بیگدلی نکنید اصلااااااا. فقط درمان غیر مستقیم. من خودم این روزهای سخت رو گذروندم و درک میکنم چقد سخته لکنت بچه. اگر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم.

پسر من الان نزدیک ۴ سالشه و تقریبا دوساله درگیر لکنت هست. الان خداروشکر خیلی بهتره ک من گاهی فک میکنم دارم خواب میبنیم ک پسرم بهتر شده.

خلاصه بگم ک درمان رو فقط و فقط غیر مستقیم و با بازی پیگیری کنید. یه گفتار درمان واقعی و خوب پیدا کنید. بچه تو سن ۳ سال اصلا درکی از همکاری نداره و بهتره ک اصلا ندونه لکنت داره

عزیزم من الان اومدم و پیام شما رو دیدم. وارد این پستتون شدم. بچه تون سنش کمه. بنظرم درگیر درمان بیگد ...

خواهش میکنم راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم ،به یه مادر نگران کمک کنید از تجربه تون روش ها ک استفاده کردید بگید خیلی ممنون

خواهش میکنم راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم ،به یه مادر نگران کمک کنید از تجربه تون روش ها ک استفاده ک ...

خیلی طولانیه حقیقتا. ولی یکم خلاصه میگم. اولا ک اصلا نباید بچع نباید بفهمه ک لکنت داره حتی کلمه لکنت رو هم جلوش نیارین. باید وقتی گیر کرد بمونین تا خودش صحبتش تموم شه. تو چشماش نگاه کنید وقتی حرف میزنه هولش نکنید. وقتی یه کلمه ای رو اشتباه کن شما درست اون کلمه رو بهش بگید اما نه جوزی ک متوجه بشه. فقط درستش رو تکرار کنید. مثلا اگه گفت ششششب شده شما بگید آره شب شده.

و اینکه خیلی خیلی خیلی باید باهاش بازی کنید اینجور بچه ها حین بازی کمتر میشه لکنتشون و ب مرور حذف میشه. 

بازی های هیجانی مث قائم موشک ک یهو مثلا بچه هیجانی میشه ترسوندنش و... نکنید. اصلا اصلا بهش بکن نکن نگید دعواش نکنید داد نزنید. حتی خودتون هم داد نزنید جلوش یا مثلا یا کسی دعوا نکنید. تلوزیون و گوشی رو کامل قطع کنید. پارک ببرید بیرون ببرید 

ب اطرافیان هم بگید ک براش رعایت کنن ب روش نیارن و اشتباهاتش رو تصحیح نکنن فقط درست اون کلمه زو وقتی حرفش تموم شد تکرار کنید همونجوری ک گفتم

سلام خوبید شما برای لکنت مراجعه کردین به دکتر یا کاردرمانی ؟

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔