2777
2789
عنوان

💢 کسی از دیجی‌کالا وام گرفته ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم از دیجی کالا خرید نکنین نکته اول اینکه سود زیادی لحاظ می‌کنه مورد دوم هم اینکه کالای م ...

اره تجربه شو داشتم.

اصلا وامشم خیلی دنگ و فنگ داره!! کلا پشیمون شدم ازش جنس بگیرم

خب میشه راهنمایی کنید

بله حتما ... 

خوشحال میشم کمکتون کنم 

اگه میتونین چک بدین که خب ی سری از فروشگاه هستن که شرایط خوبی دارن ( برحسب نمونه توی شهر ما الماس شهر ) شرایط خوبی داره 

اگه که دسته چک ندارین میتونید از وی پاد استفاده کنین بدون ضامن وام میده منتها با سود ۲۴ درصد 

بانک دیگه ای که میشه باهاش وام گرفت بانک ملی هست با طرح قرض الحسنه 4 درصد که ی گردش حسابی باید داشته باشین ولی خب ارزش داره 

راستی فرهنگی هم هستین از اتما هم میتونین خرید کنید 

خودمم فرهنگی ام ازشون جنس برداشتم از فیش حقوقی کسر میشه 

بله حتما ... خوشحال میشم کمکتون کنم اگه میتونین چک بدین که خب ی سری از فروشگاه هستن که شرایط خوبی دا ...

اتما خواستم ی گوشی بردارم ۴۰ تومن بود با اقساط شد ۶۰ تومن!!

بانک ملی حقوقمو میریزن میتونم بردارم؟

اتما خواستم ی گوشی بردارم ۴۰ تومن بود با اقساط شد ۶۰ تومن!!بانک ملی حقوقمو میریزن میتونم بردارم؟

نمی‌دونم چک داری یا نه 

اما با حکم بانک‌ ملی چک بهت میده 

حقوقتو که میدن ولی فکر میکنم با این شرایط بتونی تکنولایف برداری تهرانم هست 

نمی‌دونم چک داری یا نه اما با حکم بانک‌ ملی چک بهت میده حقوقتو که میدن ولی فکر میکنم با این شرایط بت ...

حسابم جاری نیست. فعلا نمیتونم دسته چک بگیرم. اما پدرم دارن