2777
2789
عنوان

متاهل ها بیایین

727 بازدید | 64 پست

سلام دلم گرفته قبلا تاپیک زدم ولی گفتم یک بار دیگه هم مشکلمو مطرح کنم شاید کلام یک نفر تونست کمکم کنه 🌹

دختر ۲۶ سالم و میدونید که خاستگار پیدا نمیشه اگه پیدا بشه اونم به سختی تواین اقتصاد و فساد و مشکلات جامعه 

حالا یه خاستگار نصیب من شده که از نظر عقیده و فرهنگ مثل همیم و از نظر اخلاقی خوبه مالی هم کار و درامد معقول داره و تحصیل کردست 

حالا مسئله ی من ظاهرشه که از ۱۰۰ درصد ۴۰ درصد بهش میدم 

ظاهرش به دلم نیست و نمیدونم چیکار کنم حالا خانوادم هی بهم میگن دختر پسر خوشگل مال مردمه 

کدوم پسر پیدا میشه که خونه داشته باشه و این داره 

باخانوادست بهت میاد قیافه عادی میشه و این حرفا ۷ودمم چون پسند اولیه برام صورت نگرفته انگار عالم مجردی برام  دوست داشتنی تر شده میگم دختر بشین سرجات ازدواج واسه چیته ...

سرتونو درد نیارم 

شماها که متاهلین و تجربه زندگی دارین نظرتون چیه ممنون میشم خواهرانه کمکم کنین 🌹🌹🌹🌹

موضوع به دل نشستن خیلی مهمه خیلییییی

اگه به دلت ننشسته خواهشا نه زندگی خودتو خراب کن نه زندگی اون بنده خدارو 

همین الان جواب منفی بده 

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله عزیزم بیشتر از قیافه به دل نشستن مهمه،من خودم اولین بار عکس همسرم و دیدم نپسندیدم ولی حضوری خیلی لیشتر به دلم نشست الآنم بعد هشت سال واقعا دوسش دارم چون آدم خوبیه و برام بهترینه،

خودت خیلی خوشگلی ؟ 

خدایی زیاد سخت پسند نباش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍