2777
2789

دوازدهم چهار تا درسم افتادم به تک ماده ام نرسید که تک ماده کنم 

دی ماه رفتم امتحان دادم دوتاشو قبول شدم دوتارو افتادم باید خرداد برم دوباره

الان به پدر مادرم گفتم همش دارن دعوام میکنن که تو عرضه هیچیو نداری باید بری توالت بشوری خاک تو سرت ، دیگه نه ناهار صدات میکنیم نه شام ، لیاقت گوشی و لباس و چیزایی که بهت دادیمو نداشتی. دلمون واسه خودمون میسوزه که تو دختر ما شدی  ..

بخدا من دی ماه همه تلاشمو کردم ولی نشد

چیکار کنم خب بخدا انقدر حالم بده دوست دارم خودمو بکشم 😭😭😭😭

دوتا یا چهار تا اخر؟

چهار تا خرداد اورده بودم 

شهریورم بیمارستان بستری شدم کلا نتونستم برم امتحان

گفتم دی ماه برم 

دی ماه امتحان دادم دوتارو قبول شدم دوتای دیگه رو نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید این نهایت توان تو بوده ، شایدم کم کاری کردی نمیتونم قصاوت کنم ، ولی حق دارن نگران آیندت باشن از چه راهی میخوای شکمت رو سیر کنی ، شاید شوهر نکردی خرجت رو بده شایدم شوهر کردی بعدش طلاق گرفتی خرجت افتاد گردن پدرت 

عزیزم شاید این نهایت توان تو بوده ، شایدم کم کاری کردی نمیتونم قصاوت کنم ، ولی حق دارن نگران آیندت ب ...

شما درست میگی پدر مادرمم درست میگن قبول دارم حرف شمارو ولی خب همه تلاشمو کردم نشد باید تلاشمو بیشتر کنم برای خرداد ولی الان هرچی فوش و بد و بیراهه دارم میشنوم

شما درست میگی پدر مادرمم درست میگن قبول دارم حرف شمارو ولی خب همه تلاشمو کردم نشد باید تلاشمو بیشتر ...

اگر آدم موفقی نشی منظورم فقط درس نیست هر کاری که توش استعداد داری میتونی درآمد کسب کنی خوبه ، آرایشگری ، حسابداری ، بازاریابی یا هر چیز دیگه ، اگر بدون تخصص باشی واقعا باید بری حمالی کنی ، روی شوهر هم اصلا حساب باز نکن از هر دو ازدواج یکیش به طلاق ختم میشه