2777
2789

پرده خریدم،حالا بماند چه داستانی شد،ولی کا م خیلی اشتباه بود؟؟؟نبابد این کارو میکردم؟؟؟البته مامانم گفت بهم ولی خب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا غریبه مگه خریدی که اینجوری افسوس میخوری

اخه یارو یکم امروز و فردا کرد بابام گفت سرت کلاه گذاشتن و... خودم میخریدم،ولی من اصلا منطوری نداشتم فقط ذوقشو داشتم بخرم نمیخواستم بد کنم ولی انقدر استرس کشیدم که نگو

خرج کنید  و با هاشوت عشق کنید .ولی خواهشاً بعدش منت نذارید و دعوا راه نندا زید..

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
خرج کنید و با هاشوت عشق کنید .ولی خواهشاً بعدش منت نذارید و دعوا راه نندا زید..

نه اصلا بحث منت نیست ولی بابام گفت میزاشتی خودم میخریدم ولی من یهو ذوقم گرفت بخرم،خیلیی حس بدی دارم

اگه تو اون خونه زندگی میکنی در قبالش مسئولیت داری به نظرم من اولین حقوقم میخواهم یه چیزی واسه مامانم ...

نه بابام گفت خودم میخریدم،ولی من یهو عشقم گرفت خودم بگیرم و تا اوردنش یکم طول کشید هی بابام قر زد و ناراحت شد منم خیلی حالم بد شد

نه اصلا بحث منت نیست ولی بابام گفت میزاشتی خودم میخریدم ولی من یهو ذوقم گرفت بخرم،خیلیی حس بدی دارم

بعد از خرید دیگه بحث نکنید بی خیال.هر حرفی رو هم بد برداشت نکن که حس بد بگیری.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.