2777
2789

والا خسته شدم

کلا مشکل 

یکم بخندیوم روحمون شاد شه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

ما سر کوچمون یه پسره مغازه داشت بعد خیلی گیر داده بود منم اصلا بهش روو نمیدادم خودمو خیلی میگرفتم براش بعد یه بار داشتم میرفتم خونه اومد گفت تورو خدا شمارمو بزن و اینا منم گفتم برو بابا با کلی ناز و قیافه گرفتن همون موقع پام نمیدونم چیشد پیچ خورد پخش شدم کف زمین دقیقا اونسری چند تا دوستای پسره ام بودن کلا دیگه سعی کردم پیاده از خونمون رد نشم😐😐😂

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار مهمون اومده بود خونمون موقع رفتن گفتم بارم ازاینکارا کنین خوشحال میشیم گف مزاحم میشیم

گفتم شما همیشه مزاحمین(بجایه مراحم)

هیچی دیگه بعدش ب هیچکس تعارف نکردم

یبارم تو مغازه ک چندتا پسرم بود خیلی فاز باکلاسی برداشتم رفتم بگم چقدر تقدیم کنم گفتم چقدر لطف کنم

پسرا خیلی بد خندیدن مغازه دارم گفت فلان قدر لطف کنین

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
ما سر کوچمون یه پسره مغازه داشت بعد خیلی گیر داده بود منم اصلا بهش روو نمیدادم خودمو خیلی میگرفتم بر ...

واااییییی این خیلیییی بده😂😂😂منم برف اومده بود پسره افتاد داشتم بهش میخندیدم خودمم افتادم😅

یه بارم ختمه پدر بزرگم بود بعد یه خانومه داشت میرفت ما دمه در وایساده بودیم برا خداحافظی با دختر داییم بعد اون خیلی دوست داره ازدواج کنه خانومه گفت انشاالله  عروسی شما بهش اونم گفت انشاالله   وسط ختم با کلی ذوق من ترکیده بودم از خنده😂

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یه بارم ختمه پدر بزرگم بود بعد یه خانومه داشت میرفت ما دمه در وایساده بودیم برا خداحافظی با دختر دای ...

😅😅😂😂😂

هیچ وقت یادم نمیره ۶ سالم بود ماه رمضون بابام بامیه خریده بود، نمیذاشت بخورم میگفت موقع افطار همه با هم میخوریم.

منم طاقت نمیاوردم هى میگفتم بامیه میخوام بامیه میخوام.

باباى منم اعصابش خورد شد پا شد دست و پامو گرفت کل ۱ کیلو بامیه رو به زور داد به خوردم.

تا ۲۰۰ گرم اولش خیلى خوب بود، ولى بعدش…

شبیه بامیه شده بودم!

هنوزم که هنوزه بامیه که میبینم کهیر میزنم