2777
2789
هیچ مشکلی نداری از نظر بدخیمی اینافقط عفونت داری

عه مرسی عزیزم این آزمایش مال برج ۸ بود منم رفته بودم شهرستان نبودم الان رفتم جوابشو گرفتم 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پاپ اسمیر سالم باشه اچ پی وی نداریم؟اخه من ی ماه پیش پاپ اسمیر دادم سالم بود.

نه شماباید پاپ اسمیر مخصوص hpvرو بدی با پاپ اسمیر معمولی فرق داره اچ پی وی تو پاپ اسمیر معمولی مشخص نمیکنه

عه مرسی عزیزم این آزمایش مال برج ۸ بود منم رفته بودم شهرستان نبودم الان رفتم جوابشو گرفتم

پاپ اسمیر معمولا تا یک سال ارزش داره جوابش مگر اینکه تو این مدت مشکلی پیش بیاد که نیاز به تکرارش باشه

عزیزم پاپ اسمیر تست اختصاصی hpv نیست تغییرات دهانه رحم رو نشون میدهولی خدای نکرده اگه hpv پرخطر با ...

من دکتر سیپروترون  کامپاند داده با قرض گل مغربی،الان همش لک وخون میبینم.ی چیزی این قرص قطع کنه باز پریودیم نا منظم میش؟