2777
2789

اینجا تاپیک‌میزنن ک حقوق شوهرشون ۷۰ ۸۰ تومنه خودشونم ۵۰ تومن بعد تاپیک مشکل مالی میشه همه مینالن ما به سختی با تلاش هم حقوقمون ۱۲ اینا هم نمیرسه تازه 😊نمیگم دروغ میگنن ولی اگه طبق این امار که چند هزار نفر بودن پس فقری تو کشور نیست🥲

چهارمین سالیه ک عضوم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ۷۰ ۸۰ تومنم باشه بااین گرونی وحشتناک چیزی نمیمونه 

شوهر من شغلش آزاده 

یه وقتایی میبینی ماهی ۱۵ تومن داریم 

یه وقتایی ۸۰ نومن 

یه وقتایی ۱۰۰ تومن 

یه ماهایی هم بوده که ۵ تومنم درنیاورده 

ولی زمانی هم که مثلا ۸۰ نومن دراورده انقدررر گرونی بوده که چیزیییی نمونده برامون اصلا 

نمیشه پس انداز کرد نمیشه طلا خرید 

دنیای مجازی جای عجیبیه نه مبشه باور کرد نه مبشه باور نکرد. یه زمان یادمه یکی تو توییت  یه رقم عجیب برای حقوقش گفته بود به ریال. بعد معلوم شد ترکیه زندگی میکنه و معادل ریالی حقوقش رو گفته که با اون پول زندگی معمولی‌ای میشد داشت توی ترکیه‌.

ولی واقعا هرکس با هر سطح زندگی به نظر من اوضاعش بدتر شده.

مشابه این سوال رو تو سایت زیاد دیدم و نه فقط برای مسائل مالی

برای همه جی

-چرا اینجا همه ادعای خوشگلی دارن

- چرا اینجا تو همه تاپیک ها همه پزشکن و پرستارن 

- چرا اینجا همه بهشون خیانت شده

میدونی چرا این نتیجه گیری رو می کنی؟ برای اینکه دقت نمی کنی تو هر تاپیک فقط یه عده خاصی میان و کامنت می ذارن. جامعه آماری رندوم نیست. یعنی چی؟ یعنی وقتی تاپیک درآمد زده میشه: ۲۰ نفر که درآمد بالا دارن میان کامنت می ذارن، هزار نفر که درامد بالا ندارن فقط خواننده خاموش هستن. از اون طرف اگر یکی تاپیک بزنه از مشکلات اقتصادی بگه‌. ۳۰ نفر که تجربه مشابه داشتن کامنت می ذارن بقیه سکوت می کنن یا رد میشن. حالا ممکنه اون وسط چند نفر هم تجربه متفاوتشون رو بیان کنن

نکته اینجاست هر تاپیک مخاطب خاص خودش رو داره. همون مخاطب ها هم میان نظر میدن. اونی که میاد میگه درآمد شوهرم ۸۰ میلیونه، همونی نیست که تو تاپیک مشکلات اقتصادی از گرونی ها شکایت می کنه. اونی که میگه من پزشکم همونی نیست که تو تاپیک انتخاب رشته درد و دل کنه.

نمی تونی کامنت هایی رو که توی یه تاپیک خاص می بینی نماینده کل جمعیت فعال نی نی سایت بدونی. به ازای هر کامنتی که گذاشته میشه، صد ها نفر هستن که هیچ کامنتی ذارن

نباید با نگاه مطلق گرا تاپیک ها رو ارزیابی کرد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

زیر ۲۰۰ میلیون فقیر محسوب میشی با این قیمت‌ها،  چطوری زنده ایم نمیدونم .مثل این قورباغه ها تو آب گرم داریم میپزیم حواسمون نیست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

مشابه این سوال رو تو سایت زیاد دیدم و نه فقط برای مسائل مالیبرای همه جی-چرا اینجا همه ادعای خوشگلی د ...

چه حوصله ای داشتی اینقد تایپ کردی 

ولی من منظورم خانومیه که پریشب گفت حاملم پول پیتزا ندارم

فرداشب من ۱۵۰حقوقمه و هیچ نیاز مالی ندارم یا یا یا وهزارن کسی که دروغ گفتنشون اشکار شد

چهارمین سالیه ک عضوم 😍

چه حوصله ای داشتی اینقد تایپ کردی ولی من منظورم خانومیه که پریشب گفت حاملم پول پیتزا ندارمفرداشب من ...

اون یه بحث دیگه اس پس

از این حرفای ضد و نقیض تو سایت زیاده

نباید خیلی جدی بگیری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!