2777
2789

به نظرم بالای ۲۲

که فرم اصلی صورت معلوم شده باشه

تو سنین کمتر و نوجوونی بینی یه مقدار ممکنه حالت پف داشته باشه و تناسبش با بقیه چهره فرق کنه. بعد به مرور زمان جا می افته

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بالای ۲۲که فرم اصلی صورت معلوم شده باشهتو سنین کمتر و نوجوونی بینی یه مقدار ممکنه حالت پف دا ...

اخه الان من توی اوج نوجونی هستم اعتماد به نفسم کلا به خاطر بینیم از بین رفته دوست دارم عمل کنم اما همه میگن تو این سن عمل کنی بزرگتر بشی دماغت رشد میکنه

اخه الان من توی اوج نوجونی هستم اعتماد به نفسم کلا به خاطر بینیم از بین رفته دوست دارم عمل کنم اما ه ...

درست میگن

چهره شما الان در حال تغییر هست به خودی خودش

خودتم بخوای انگولکش کنی قبل اینکه فرم نهایی اجزای صورتت جا بیفته نتیجه بدتر میشه

در ضمن یه نکته ای هست که الان حسش نمی کنی ولی به من اعتماد کن: هر حسی که الان نسبت به خودت داری طی چند سال آینده ۱۸۰ درجه عوض میشه 

اصلا ممکنه الان بینی ایده آل تو ذهنت یه چیزی باشه، چندسال دیگه این نگاه تغییر کنه. و اگر اون موقع بخوای عمل کنی اصلا یه مدل دیگه ای رو انتخاب کنی

بدترین تصمیم که بعدا ممکنه حسابی ازش پشیمون بشی تصمیم گیری براساس احساسات دوره نوجوانیه. عجله نکن. صبور باش. چندسال دیگه عاقلانه تصمیم بگیر. نمی خوای بشی یکی از اون خانم هایی که چند سال یه بار دنبال ترمیم بینی عمل شدشون هستن چون نتیجه افتضاح شده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خیلیا میگن بعد از 17 18 سالگی اوکیه ولی به نظرم بالای 20 بهتره چون قشنگ فرم صورت ثابت بشه و بعد از عمل نتیجه خوبی بگیری. خواهرم بینیشو توی سن 22 سالگی پیش دکتر هاتف زیرک زاده انجام داده بود نتیجش خیلی خیلی خوب شده و خیلی راضیه