2777
2789
عنوان

بیایددرباره من وهمسرم نظربدید

182 بازدید | 26 پست

من چندساله ازدواج کردم چندسال پیش براخونه تمام طلاموحتی حلقموفروختم مهریم ۳دونگ خونه بود که همسرم زدبه نامم.بعداون چندسال بعدچون ماشین نداشتیم به اسم من وشوهرم ماشین ازاین ثبت نامیهانوشتیم ودوباره چون پول کم داشتیم تمام طلاموفروختم چه اونایی که کادوبود چه پس اندازخودم چه اونایی که شوهرم خریده بودولی دوتاماشینوبه نام خودش زدتواین چندسال بعدش هروقت پول دستش اومد یابراخودش چیزخریدیاخونه هرچی میگفتم یه تیکه طلابرام بگیرفقط یه انگشترخریدحالاپول که دست شوهرم میادازاین طلاگرمیامیخره امروزیه پولی براش اومدگفتم برامن یه تیکه طلابخرگفت اصلاحرفشونزن گفتم حداقل یکم پول قرض بده بهم ماه دیگه میدم بهت برم یه تیکه براخودم بخرم ناراحت شده وبهش برخورده خیلی خیلی احساس بدی پیداکردم بچه هامن خودم کارمیکنم برابچه هاوخونه هم خرج میکنم خیلی دلم گرفت حق دارم بنظرتون؟

خوب عزیزم تا تو باشی برای خونه و بچه ها خرج نکنی. از فردا یه قرون هم برا خونه خرج نکن. وظیفشه خرجتونو بده. مردا گاهی خوب بلدن دل بسوزونن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق داری.کلا خروجی کارتتو مسدود کن و ریالی هم خرج نکن..داره تو مسیر سو استفاده سیر میکنه..با حقوقت برو طلای گرمی بخر اگر گفت چرا...بگو اگر اشتباهه ک چرا خودت انجامش میدی

اگه الان فقط دنبال اینی که ببینی حق داری یا نه خب بله مشخصه که حق داری ولی اگه دنبال راه چاره میگردی ...

میگم نکنه توقعم زیاده ولی انتظارداشتم حداقل به خاطراین همه همراهی یکم بهم اعتماد داشته باشه

میگم نکنه توقعم زیاده ولی انتظارداشتم حداقل به خاطراین همه همراهی یکم بهم اعتماد داشته باشه

خواستتو ب زبون بیار...بگو اگر روال این مدلی پیش بگیره توهم مسیرتو عوض میکنی..بگو باعث عدم اعتمادم شدی

خواستتو ب زبون بیار...بگو اگر روال این مدلی پیش بگیره توهم مسیرتو عوض میکنی..بگو باعث عدم اعتمادم شد ...

نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم فوق العاده لجباز وبداخلاقه باید درخفاکارخودموپیش ببرم

حتمااین کارومیکنم هرماه دلم ازاین میسوزه ذره ای برامن کارانجام نمیده

مردا گاهی فک میکنن خیلی زرنگن..نمیدونه اگه حرفی نزدی از شعورته...ب روش ببار‌.اگر قبول نکرد روش زندگیتو عوض کن

اتفاقا توقعت بیش از حد کمه!

مگه ماهایی که سرکار نمیریم چجوری داریم زندگی میکنیم؟ اتفاقا شوهرمون بهتر میفهمه که باید بدون منت پول بده. قانون کشور و عرف جامعه و حتی شرع میگه که مرد موظفه مخارج زنش رو به عهده بگیره.شوهرت زیادی راحته خیالش راحته خرج رو دستش نمیذاری که حتی ی تیکه طلا هم حاضر نیست برات بگیره

نمیتونم زیاد باهاش حرف بزنم فوق العاده لجباز وبداخلاقه باید درخفاکارخودموپیش ببرم

بهرحال باید اشتباهشو بروش بیاری...لجبازی و بداخلاقی هم بکنه مهم نیست.مهم اینه حقوقتو خرج خونه نکنی..اونوقت میبینه پولی واسه پس انداز طلای گرمی نمیمونه