2777
2789

برای مجلس مهم و رسمی مثل خواستگاری

یه چادر ساده دوخت شیک دارم و یه چادر عبایی ریزش چادرم خیلی خوبه جنسش هم عالیه 

کلا روی سر خیلی قشنگه

اینم بگم ۳۰سالمه حس میکنم با چادر ساده دوخت ها سنم بالا میره از طرفی خیلی جمع وجور کردنش برام سخته

خواهر عروس هستم

بنظرتون زشته چادر عبایی رو سرم کنم؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی قشنگه کلا عبا

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

اگه واسه عروسی میخوای چادر کلا تو مجلس جالب نیستاگه میخوای باحجاب باشی عبا رنگی بپوش

نه عزیزم چرا جالب نباشه

من همه جا چادر میپوشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
رنگی هست؟

نه چادر مدل عبایی مشکی دیگه

از خیابون میام‌توخونه

منم چادر عبايي مشكي و روسري مشكي پوشيدم شب خاستگاريمتباه بودم

خب عروس که اره من عروس نیستم

چادر رنگ روشن بپوش

عزیزم میخوایم بریم خونه داماد از تو کوچه چادر رنگی بپوشم؟

ضایع نیست؟

اونا اومدن من چادر رنگی پوشیدم

الان ما میخوایم بریم خونه اونا

برای شام هم نیست که برم عوض کنم

خب قشنگ نیست با چادر مشکی بشینی وسط مجلس وقتی نسبت نزدیک داری با عروس و تو یه خونه ای از بیرون ک نیمدی با چادر مشکی بشینی یا چادر رنگی سر کن 

یا عبا ساده بپوش با روسری بزرگ ک پوشش خوبی داشته باشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40