2777
2789
عنوان

کاش یه خونه داشتیم

203 بازدید | 21 پست

قسط مسکن ملی برامون اومده یک ماه وقتش گذشته اما پول نداریم اطرافیانم دیگه ندارن بهمون قرض بدن،وام که باید سپرده گذاشت پولمون کجا بود که سپرده بزاریم،حقوق شوهرم فقط ده میلیونش میتونیم از خواسته هامون بگذریم تا بتونیم بریزیم بحساب مسکن ملی مهلت دادن یک‌ماهه صد میلیون ،وای دارم میترکم از غم وغصه امتیاز مون هرروز می‌ره بالا چون پرداختش نکردیم،اینقدرم قرض داریم شرمنده بقیه هم هستیم یه تیکه طلا نداریم ماشین فروختیم،هی خدا اینقدر انرژی مثبت بودم،الان دیگه هیچی

چقد تاالان دادین؟برای ماهم پیام اومده صد بریزین نداریم دیگه تاالان 700دادیم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد تاالان دادین؟برای ماهم پیام اومده صد بریزین نداریم دیگه تاالان 700دادیم

ما۵۰۰دادیم ۵۰م از قبل ندادیم الآنم که صد میلیون،تا عید که از خودمون بزنیم بتونیم ۵۰م بدیم صد میلیون چکار کنیم

بخدا لازم نیست انقدر به خودمون سخت بگذرونیم و کم بپوشیم و کم بخوریم تا خونه دار شیم سلامتی خود آدم ی ...

گل گفتی ولی باور کن یک متر زمین که برای خودت باشع چ حس عجیب و خوبی داره

بخدا لازم نیست انقدر به خودمون سخت بگذرونیم و کم بپوشیم و کم بخوریم تا خونه دار شیم سلامتی خود آدم ی ...

عزیزم مستأجری سخته بچه هام دارن بزرگ میشن دلشون اتاق از خودشون میخان گناه دارن تو خونه مستأجری نمیشه یه میخ کوبید صدا صاحب خونه درمیاد

گلم مستاجری نکشیدی فکر میکنم ،مستاجرای الان جون میکنن سال بعد بتونن هی اضافه کنند پول پیش و اجارشونو ،هر سال داره بدتر میشه

گلم مستاجری نکشیدی فکر میکنم ،مستاجرای الان جون میکنن سال بعد بتونن هی اضافه کنند پول پیش و اجارشونو ...

وای از وقتی موعدت داره تمام میشه باید تمدید کنی صاحب خونه تمام مشکلاتشو سر تو خالی کنه

گلم مستاجری نکشیدی فکر میکنم ،مستاجرای الان جون میکنن سال بعد بتونن هی اضافه کنند پول پیش و اجارشونو ...

به جون خودم مستاجرم ولی با این حقوقا باید از خورد و خوراک بچه ها بزنیم خودمون سختی بکشیم که چی مگه اینکه خدا نظری به ما مستاجرا بندازه

به قول بابام یه اتاق از خودت داشته باشی اما مستاجر نباشی

راست میگه.... ما حتی ماشینم نداریم وقتی سوار ماشین پدر شوهرم میشم معذبم ..... خدا کنه زودتر بسازن فقط تحویل بدن...‌ 

شما هم نگران نباش حذف نمیشید فقط انتخاب واحدتون دیر تر میشه