2777
2789

من هم میخوام اقدام کنم برای آی وی اف

میشه خواهش کنم از سختی های این راه بهم بگید

و اینکه آیا بچه هاتون از همه نظر سالم و باهوش هستن ؟ 

یکی از نزدیکانم که یه خانم سالخورده ست همش تو دلمو خالی میکنه درباره سلامت بچه های آی وی اف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون مقاله پیدا کردم، شاید دوست داشته باشید بخونید: 

در اینجا، ما به بررسی مطالعات منتشرشده بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۳ می‌پردازیم که روابط بین اختلال طیف اوتیسم (ASD) و برخی از رایج‌ترین روش‌های کمک‌باروری (ART)، از جمله لقاح آزمایشگاهی (IVF) و تزریق داخل‌سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) با استفاده از انتقال جنین تازه در مقابل جنین منجمد را روشن می‌کنند. مقالات با جستجو در پایگاه‌های داده Google Scholar و PubMed شناسایی شدند.

نتایج: اگرچه برخی مطالعات پیامدهای نامطلوب عصبی-رشدی در کودکان متولدشده با روش ART، مانند ASD، اختلال کم‌توجهی/بیش‌فعالی (ADHD) و فلج مغزی را گزارش کرده‌اند، اما اکثریت مطالعات ارتباط معناداری بین ART و اختلالات عصبی-رشدی نشان نمی‌دهند. علاوه بر این، بسیاری از عوامل مداخله‌گر مانند چندقلوزایی، زایمان زودرس، ناباروری زمینه‌ای و سن بالای والدین مورد بحث قرار گرفته‌اند که بر ضرورت انجام مطالعاتی که این عوامل را به‌طور مؤثر کنترل کنند، تأکید می‌کند. همچنین، مکانیسم‌های احتمالی در پاتوژنز ASD، از جمله مکانیسم‌های اپی‌ژنتیکی بیان ژن که ممکن است با روش‌های ART مرتبط باشند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

نتیجه‌گیری: ART ممکن است خطر کمی برای توسعه ASD ایجاد کند، اما به نظر می‌رسد که بیشتر این خطر ناشی از عوامل مداخله‌گر باشد. چندین مرحله در فرآیند ART ممکن است باعث تغییرات اپی‌ژنتیکی شود که در روند توسعه ASDنقش دارند.

منبع: 

سلام دوست عزیز، زوجینی که وارد پروسه لقاح مصنوعی میشوند باید روحیه و اعتماد به نفس بالایی داشته باشند و البته یک فلوشیپ آی وی اف خوب در یک مرکز مجهز انتخاب کنید . البته بگم خیلی از دوستان و همکارانم با مصرف اوابوست برای زنان و فرتیل اید مردان برای همسرشون به مدت 3 ماه مصرف، دیگر تو پروسه آی وی اف نرفتند

براتون مقاله پیدا کردم، شاید دوست داشته باشید بخونید: در اینجا، ما به بررسی مطالعات منتشرشده بین سال ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفی که کردید

من درست متوجه شدم؟ این مقاله میگه خود روش ها ممکنه درصد خیلی ناچیزی در اختلال بچه ها داشته باشه ولی بیشتر عوامل فیزیکی پدر و مادر مثل سن بالا و یا چیزهای دیگه در سلامت بچه نقش داره؟

سلام دوست عزیز، زوجینی که وارد پروسه لقاح مصنوعی میشوند باید روحیه و اعتماد به نفس بالایی داشته باشن ...

سلام عزیزم

ممنونم از شما برای وقتی که گذاشتید

همسر من مشکل مورفولوژی دارن و مورفولوژی اسپرمشون صفر هست و با اینکه دو سال هست زیر نظر دکتر میردامادی دارو مصرف میکنن ولی آزمایششون تغییری نکرده

البته که استرس شغلی بسیار بالایی داره و اینکه زندگیمون هم تنش های زیادی داشته 

من چون نزدیک به سن چهل سالگی هستم میترسم که به مشکل بخورم برای همین از همسرم خواستم دیگه برای آی وی اف و یا میکرو اقدام کنیم 

به نظر شما باز هم با دارو به خودمون زمان بدیم یا برای آی وی اف اقدام کنیم

سلام عزیزمممنونم از شما برای وقتی که گذاشتیدهمسر من مشکل مورفولوژی دارن و مورفولوژی اسپرمشون صفر هست ...

خواهش میکنم عزیزم.  استرس خیلی اثر بدی داره روی اسپرم داره و شاید همسرتون واریکوسل داشته باشند و البته مکمل فرتیل اید مردان به مدت 3 ماهه تاثیر خوبی و مثبتی بر روی تعداد، تحرک و مورفولوژی میذاره کمی گران هست اما بسیار موثره . اغلب داروخانه ها دارند و حتی میتوانید از داروکده و مثبت سبز هم سفارش انلاین داشته باشید .