2777
2789
عجب چیزی گفتی حق تا ابدمنم همین شرایط دارم و ی سری رفتم پدر شوهرم ک کو ن ش کرد بهم خابید مادر وشوهر ...

چه بی ادب 

لا اقل احترام پسرشونو نگه میداشتن 

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا از خداشونه که من آشتی کنم درسته که من حرف بارشون کردم و قطع رابطه کردم اما مقصر اونا بودن که دع ...

مادر شوهرم چندبار زنگ زده بیا و فلان  این مدت ولی تجربه ثابت کرد هرچقد فرصت بدی این ادما تغییر نمیکنن پس برا روان خودت هم ک شده ارزش قائل باش.

من شوهرم قانع کردم ک مشکل از خانوادشه و گیری روم نداره ک برم حتما خلاصه بگم برات

من این مسیر سراسر اشتباه رفتم

ی سری قهر بودم باهاشون سر کارای خودشون

بعد پدر شوهرم بستری شد بیمارستان منم گفتم کینه کنار بزارم برم وقتی رفتم پدر شوهرم میخاست از رو تخت پاشه جرم بده با چشماش انقدر خشمگین نگاهم میکرد

خیلی از ادما لیاقت بخشش ندارن

لیاقت ارتباط دوباره ندارن

تو باید مسیر خودت بری

هرچند سخت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
مادر شوهرم چندبار زنگ زده بیا و فلان این مدت ولی تجربه ثابت کرد هرچقد فرصت بدی این ادما تغییر نمیکن ...

درسته والا 

حرفت حق بود

اگه خوب بودن که کارمون به اینجا نمیرسید

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
دقیقا منم رفتم و همین بلا سرم اومدرابطه ای که خراب بشه دیگه درست نمیشه

گل گفتی.من ک تجربه نداشتم ولی کسی یادم نداد وقتی ازدواج کردی برا تدوام رابطه با خانواده همسر باید کم بری صمیمی نشی و اینکه هر چی گفتن قهر طولانی نکنی و اینکه وقتی طبقه بالای خونه پدر شوهر میشینی باید کمی بیشتر انعطاف نشون بدی و کم ب دل بگیری

کلا در رابطه با خانواده شوهر باید کم بری و ب دل نگیری ینی صمیمی نشی ک هر چی بخان بگن

درسته والا حرفت حق بوداگه خوب بودن که کارمون به اینجا نمیرسید

بازم من خواستم همه چی درست بشه برا سال نو رفتم خونش.تمام عیدی جلوی من داد ب جاریم

ینی همه چی دو پله بدتر شد

منم دیگه کلا ول کردم

چون بیفایدس

ی سریا نورشون تو تاریکیه

خوشحالیشون تو تحقیر عروس یا دامادشونه

منم دلم برا اون موقع ها تنگ میشه ولی ی دقه هم نمیخام برگردم  ب دورانی ک تحقیرم کردن پدر شوهر مادر شوهرم

چون لیاقت ندارن.حالا هی من برم و سعی در احیا کردم بیفایدس.با له شدن شخصیتم دیگه نمیتونم کنار بیام.

اینا دوست دارن من آشتی کنم شوهرم و بچه ها میرن خونه شون فقط من نمیرم

خب برا منم همینه من فقط نمیرم

گل گفتی.من ک تجربه نداشتم ولی کسی یادم نداد وقتی ازدواج کردی برا تدوام رابطه با خانواده همسر باید کم ...

من خیلی نرفتم ولی جایی به دل گرفتم که میتونستم کوتاه بیام ، اونا هم دیگه ول نکردن ، الانم من کمی دلتنگم ولی دخترم ازشون متنفره و اصلا راضی نیست ببینشون،  شوهرم هم اگر دلتنگ باشه به من چیزی نمیگه یعنی هن خانواده خودش رو میشناسه و هم جمع سه نفره خودمون براش مهمتره

من خیلی نرفتم ولی جایی به دل گرفتم که میتونستم کوتاه بیام ، اونا هم دیگه ول نکردن ، الانم من کمی دلت ...

من خودم نمیزارم دخترم بره چون خونشون کثیفه مادر شوهرمم مثه بازجو ها از بچم بازجویی میکنه پدر شوهرم همش چیزی بهش میگه برا چی بره جایی ک شخصیتش له بشه.

شوهرم اما تا دلت بخاد از ک ون مامان باباش میخوره

هر پدر و مادری لزوما فرشته و منزه و یا حتی الگو نیستن برا بچشون.

ی قدیس ساختیم از پدر و مادر تحت هر کار اشتباه و خطاشون بازم باید بگیم عه پدرهههه مادرههههه تعصب بیجا باعث جهل و ناداتیه بنظرم

من شوهرم خر فهم کردم ک تا احترامم

نگیرن نمیرم  اون میتونه بره ولی من و بچم نه.

مهمم نیس 

من خیلی نرفتم ولی جایی به دل گرفتم که میتونستم کوتاه بیام ، اونا هم دیگه ول نکردن ، الانم من کمی دلت ...

همین دیگه این نگاه ک لنگ ما هستن میان خودشون یا ما خطا کاریم ولی بزرگتریم نباید بهشون رو بدیم 

اینو نمیپسندم 

مو سفید کردم تا اینا ب شوهرم فهموندم 

احترام بزارن احترام میبینن این ی قائده کلیه

دمت ام گرم عزیزم

ایشالله بهترین‌های دنیا برای خودت و دخترت باشه

من یکی از دلایلی که نمی‌خوان با من حرف بزنن خدا رو هزار مرتبه شکر دخترم هست ، چشم دیدنش رو ندارن ، قرار بود بچه های اونا چیزی بشن خوب خدا رو شکر ، خدا به روم نگاه کرد و دختر من شد دختر درسخون و محترم و زیبای فامیل🤲