2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بچه ننه

312 بازدید | 18 پست

میخام تجربمو بهتون بگم بعد ۷ سال زندگی

شوهرم قبل ازدواجمون چندسال بود پیگیرم بود جوری که همه میدونستن منو میخاد بعد کلی التماس و اصرار راضی به ازدواج شدم اما الان میفهمم چه اشتباهی کردم مادرش که میدونست منو انقدر میخاد جوری باهام از اول رفتار کرد انگار هوو دار شده چون واقعا شوهر من به معنی واقعی بچه ننه بوده...از اونهمه عشق و علاقه که شوهرم بهم داشت دیگه چیزی نمونده الان مرده زنده من براش فرق نمیکنه مادرش بلاخره موفق شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه انقدر ازش بی محبتی دیدم هیچ حسی بهش ندارم

زود سرد میشید دیگه بدی خانوما اینه

اقایون ناز میکشن کار میکنن خرج میکنن رفاه و ارامش برقرار میکنن عاشقونه رفتار میکنن انقد زود سرد نمیشن

قرار نیست کسی جای ‌کسیو بگیره هر ادمی توی هرجایگاهی عزت و احترام خودشو داره ولی مادرشوهر من جوری منو خانوادمو از چشم شوهرم انداخته من ماه ب ماه نمیتونم برم یه سر به خانوادم بزنم‌ چون آقا میاد فقط تو قیافست انگار پادشاهه ما همه رعیت زیر دستش یه ذره مردونگی نمیبینم تو وجودش عین خاله زنکا رفتار میکنه

زود سرد میشید دیگه بدی خانوما اینهاقایون ناز میکشن کار میکنن خرج میکنن رفاه و ارامش برقرار میکنن عاش ...

شوهر من حتی یه عذر خاهی بلد نیست بخدا کافیه یه کم فقط تو خودت باشی یا حوصله نداشته باشی یهو میبینی باهات قهر میکنه🤯

دیگه باید سیاست و رفتارای خانومانه رو بلد باشی ولی اینو میدونم هیچ پسری مادرشو به زن یا بچش یا عزیزت ...

ب قرآن هیچ گونه جذبی وجود نداره همه راه‌ها رو رفتم وابسته مادرش بشه کار تمومه هیچ جایگزینی جای ننه هه وجود نداره هر چقدر ننه بد جنس و بد ذات باشه بازم می پرسته شوهر منم بچه ننه اس زندگی مو ب باد داده اعصابم رو داغون کرد

چیزی که همیشه برام عجیب بود، اینکه چطور از زیر دست مادری حسود و خاله زنک پسری خوب در میاد که برای ازدواج می‌پذیریدش. چون تربیت مادر و رفتار مادر با پسر خیلی توی شخصیت اثرگذاره. البته جز استثنا ها.

دیگه باید سیاست و رفتارای خانومانه رو بلد باشی ولی اینو میدونم هیچ پسری مادرشو به زن یا بچش یا عزیزت ...

ربطی نداره دوطرفه است باید فرد مقابل شعورش رو داشته باشه کسی دلش نمیخواد همسرش رو تربیت کنه

مثلا اقایون چرا سیاست مردانه ندارن و بلد نیستن؟

ب قرآن هیچ گونه جذبی وجود نداره همه راه‌ها رو رفتم وابسته مادرش بشه کار تمومه هیچ جایگزینی جای ننه ه ...

وای شوهرمنم بچه ننه هست اینقدروابسته هست که همه چیزشو به اختیارمادرش گذاشته منو کامل گذاشته کنار

وای شوهرمنم بچه ننه هست اینقدروابسته هست که همه چیزشو به اختیارمادرش گذاشته منو کامل گذاشته کنار

کسی نمون ه که باهاش درد و دل نکنم نمی دونم از کجا شروع بکنم ننه اش میگه بردار بزرگتره می خواد ماشین ثبت نام کنه پول کافی نداره ۲۵۰ میلیون زد  ب حسابش بره ماشین و در بیاره خواهرش دانشگاه آزاد می خونه پرستاری،خرج اونو بعد با ماشینش می بره می یاره چ مالی چ عاطفی از هیچ کدومشون دریغ نمی کنه ی ماشین پراید داشت ۲۷۰ تومن برادر کوچیکه فروخت داد ی ۲۰۶ خرید خییییلیه چند تاشو اشاره کردم عاشق همه شونه اونم ب درد نخورن فقط مصرف کننده ان