2777
2789
عنوان

ای یو ای

259 بازدید | 14 پست

کسی بوده ایو ای کرده باشه و جواب گرفته باشه میشه مسکلتون رو بگین؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اين ماه كه پريود بشم گفته برم كه دوره اي يو اي شروع كنم كاره خاصي بايد قبلش بكنيم

نمیدونم شما مرکز ناباروری انجام میدین؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
منم دو ماه پیش بهم گفتن برو آی یو ای ولی نمیرم چون یقین دارم که طبیعی باردار میشم... توکل بر خدا ا ...

من 21 ماهه وه منتظرم بچه دار بشم ولی نمیشه والا هردفعه میرم دکتر میگن زخم دهانه رحم داری و هزارجور قرص و شیاف میدن باز که میرم معاینه میگن زخم داری شوهرم پارسال ازمایش اسمرمش عالی بود ولی این ماه ازمایش داد حرکت رو به جلوش کم شده😕

خسته شدم از دکتر رفتن بی نتیجه

منم دو ماه پیش بهم گفتن برو آی یو ای ولی نمیرم چون یقین دارم که طبیعی باردار میشم... توکل بر خدا ا ...

شما مشکلتون چیه؟

شما مشکلتون چیه؟

من ۳۰ سالمه...یه دختر ۸ ساله دارم...بیش از یک ساله تو اقدام برای دومی هستم ولی بی نتیجه بوده...از اسپرم همسرم عالی بود....عکس رنگی انداختم.لوله هام باز بود...تنبلی تخمدان ندارم.پریودام منظمه...خلاصه منم از نظر جسمی سالمم و داروی کمک باروری هم خوردم ولی نشد که نشد

دوست دارم دخترم خواهر یا برادر داشته باشه...

خیلی امیدوارم...

شما هم امیدت رو از دست نده

در دوره ای که ازآن 
شما مشکلتون چیه؟

شما شوهرت رو تقویت کن ...خودتم درمان کن انشاله طبیعی باردار میشی من انجام دادم منفی شد وبا دارو وطبیعی باردار شدم

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
شما شوهرت رو تقویت کن ...خودتم درمان کن انشاله طبیعی باردار میشی من انجام دادم منفی شد وبا دارو وطبی ...

دوماهه که پیش دکتر میردامادی میریم تهران کلی هزینه کردیم به شوهرم کلی دارو داده به منم قرص ازیترومایسین داده داریم میخوریم ولی نمیدونم نتیجه داره یانه گفت تا 3ماه استفاده کنین نشد بیاین دوباره😕😕من دلم میخواد بشه زودتر

شما شوهرت رو تقویت کن ...خودتم درمان کن انشاله طبیعی باردار میشی من انجام دادم منفی شد وبا دارو وطبی ...

چه داروهایی خوردین شما؟

خداروشکر که نتیجه گرفتین

من ۳۰ سالمه...یه دختر ۸ ساله دارم...بیش از یک ساله تو اقدام برای دومی هستم ولی بی نتیجه بوده...از اس ...

انشالله که نتیجه میگیرین ولی شما چون یه بچه دارین لاقل امید دارین ما خ نه مون خیلی سوت کوره و نیازه داریم به بچه😢😢

انشالله که نتیجه میگیرین ولی شما چون یه بچه دارین لاقل امید دارین ما خ نه مون خیلی سوت کوره و نیازه ...

از صمیم قلبم از خدای مهربونم میخوام که هدیه قشنگشو بهتون تقدیم کنه....امیدوارم زودتر مادر شی...

در دوره ای که ازآن 
دوماهه که پیش دکتر میردامادی میریم تهران کلی هزینه کردیم به شوهرم کلی دارو داده به منم قرص ازیترومای ...

من شوهرم با دادوی شیمیایی نتیجه نگرفت ولی خرنوب جواب داد

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
چه داروهایی خوردین شما؟ خداروشکر که نتیجه گرفتین

کلوموفین و۶ تا امپول سینال اف ودو تا hcg