2777
2789

سلام فک کنید قراره از شهرستان برای ۵ روز براتون مهمون بیاد قبل اومدن چه چیزایی رو چک میکنید؟؟؟

چیکارهایی رو انجام میدید؟؟؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

چمدونم رو بر میدارم فرار میکنم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چمدونم رو بر میدارم فرار میکنم

نمیشع 

بنده های خدا بعد ۴ سال دارن میان😂

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

حبوبات میپزم فریز میکنم برای اش  لیست غذا برای یک هفته  لیست صبحونه ظرف های جلو دستی رو برمیدارم  برنج پاک میکنم  همه خوراکی ها رو میخرم آماده باشه  حواسم هست پیر باشن یا بچه کوچیک دارن محیط خونه رو مناسبشون آماده میکنم 

نمیشع بنده های خدا بعد ۴ سال دارن میان😂

وای چه بد پس بگو تو راه کاهو و نوشابه بگیرن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐