2777
2789
عنوان

مشکل با راننده اسنپ

143 بازدید | 13 پست

سلام به همه 

امروز من اسنپ درخواست دادم،

با کلی ترافیک اومد ولی شماره پلاکه ماشین با شماره پلاکی که اسنپ به من داده بود فرق داشت

گفت خانم مگه شما اسنپ نمیخاستی 

گفتم فرق داره شماره پلاک 

سوار ی تاکسی زرد رنگ شدم اومد و شروع کرد جیغ و داد کردن که پولمو بده 

راننده تاکسی زرد رنگ گفت خب پلاکت فرق داره گفت چه فرقی داره اسم و فامیلم که یکیه

خلاصه

من پولشو براش زدم ولی بانک اصلاحیه زده و پول برگشت خورده برام

بنظرتون چکار کنم؟؟ ایراد از منه؟؟

با پشتیبانی اسنپ تماس بگیر و کد سفرو بده.اینا دیگه کی‌ان؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدی پشتیبانی؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کجاش نوشته

توی خود اپلیکیشن از سفرهای سابق می‌تونی ببینی

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بعضی وقتا درخواست تغییر پلاک میدین اما دیر بررسی میکنن 

و ممکنه یکی دو ماه طول بکشه 

و فقطم غیر حضوری انجام میدن 

اگه آدم خوبی بود سوار میشدی 

مخصوصا که عکس و مشخصات و گواهینامه ش درست بود.. 

لباسش سوخته بود بعدم پیاده شد و شروع کرد عربده کشیدن

کارش اشتباه بود 

حق با شما بود 

باید با احترام و حوصله توضیح می‌داد  اگه قانع کننده بود که بهتر نبودم  فدای سر هر دوتون  اشتباه از  اسنپه 

ن شما دو تا