یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خانه دختر و من امروز دیدم.تجاوزش کجا بود که میگفتن
معلوم نی چی به چیه...
اخر دختره خودکشی میکنه.تصادف میکنه. سکته میکنه. زمین میخوره😥😥😥
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بچه ها من خانه دختر رو از ماهواره دیدم دیروز ولی از اول نبود متاسفانه از جایی دیدم که باران کوثری میاد پیش پگاه آهنگرانی و میگه گوشی سمیرا خاموشه بعدم سمیرا داشت با خواهرش پرده نصب میکرد و اینا تا آخر دیدم ولی دقیق متوجه نشدم جریانش چی بود قبل اینایی که من گفتم؟؟
فقط خدا ،،، وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!!