2777
2789

بعد نمیدونم کدوم از خدا بی‌خبری اومد گفت سامانه ای و اینترنتی بشه برای رفاه حال مردم

اما الان علاوه بر اینکه کارهای کاغذی و فیزیکی هم باید انجام بدی کارهای سامانه و اینترنتیم اضافه شده و مردم رو صد برابر بیشتر اذیت می‌کنن و هزینه سامانه ام اضافه شده و اینکه در ۹۰ درصد مواقع سامانه و اینترنت اون سازمان یا قطع هستش یا اختلال داره یا کنده 

سلام ببخشید تو تاپیکت پست گذاشتم بخدا کسی کد تخفیف اسنپ فود داره بازم شرمنده؟

لایکم کن ببینم من دارم

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید تو تاپیکت پست گذاشتم بخدا کسی کد تخفیف اسنپ فود داره بازم شرمنده؟

شرمنده نداشتم

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
و مشکلاتش بیشتر از خوبی هاشه 🤒

دقیقا 

ولی کار خیلی ها رو راحت کرده مثلا خرید های اینترنتی و سفارش غذا رو امروزه تو خونه خیلی راحت انجام میدیم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

راحت تر شده که 

قبلا یه قبض میخواستی پرداخت کنی باید میرفتی بانک 

الان حتی لازم نیست از رخت خواب بیرون بیای

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️